Вчені: морозиво на сніданок покращує роботу інтелекту

Хочете краще міркувати, побалуйте себе за сніданком порцією морозива. Дослідники встановили, що це дуже корисно для мозку.

Вживання час від часу за сніданком морозива може виявитися вкрай корисним для мозкової активності, пише про знахідку вчених VistaNews.

«Морозиво вранці дійсно може виявитися корисним для багатьох людей, які хотіли б поліпшити показники свого інтелекту», – наводиться у виданні думка наукових фахівців.

На користь такого висновку свідчать дані, отримані в ході експерименту. Випробування показали, що порція морозива, яка з’їдається людьми на сніданок з певною регулярністю протягом тривалого часу, поліпшує інтелектуальні здібності людей (про що свідчать тести).

Дослідники перевіряли мозкову активність учасників до і після вживання морозива, – приріст показників інтелектуальної діяльності виявився очевидним. На їхню думку, морозиво вранці може приносити користь багатьом людям, яким важливо не допускати спаду в роботі свого інтелекту, – наприклад, школярам, студентам.

У той же час, за словами вчених, до кінця ще не зрозуміло, з якої причини учасники дослідження давали більш високі результати тестування, і що саме веде до посилення мозкової активності в ситуації із вживанням морозива. Чи справді саме морозиво посилює роботу інтелекту, ще належить підтвердити.

Джерело

Поділись


Новини партнерів