Ефективний засіб від метеоризму і закрепу

Дуже смачний цілющий засіб діє швидше і ефективніше за пігулки! Після вживання цього засобу ви забудете про багато проблем із здоров’ям!

Порушення балансу мікрофлори шлунку і кишківника є дуже частою проблемою для багатьох. Причини розвитку цього різноманітні, і найчастішим з них є прийом антибіотиків і інших лікарських препаратів.

Частіше проявляється кишковими кольками (спазмолітичними болями в животі), надмірним газоутворенням і здуттям живота, закрепами, діареєю, чергуванням закрепу і проносу.

Ми пропонуємо вам простий натуральний засіб, який ефективно допомагає відновити баланс бактерій в шлунку і кишківнику.

Інжир у поєднанні з маслиновою олією є потужним союзником у боротьбі з шкідливими бактеріями шлунку і кишківника.

А також він допомагає в лікуванні геморою, кишкових захворювань, замків, бронхітів, астми і анемії, оскільки містить велику кількість вітамінів, мінералів і інших необхідних нашому організму речовин.

Приготувати цей домашній засіб дуже просто.

Помістіть 40 штук сушеного інжиру в скляну банку і залийте його маслиновою олією холодного віджимання так, щоб покрити увесь інжир і на 2-3 см вище його.

Для кращого результату ви можете розрізати інжир на половинки. Закрийте банку і дайте засобу настоятися впродовж 40 днів в темному прохолодному місці. Струшуйте банку час від часу.

Вживання:

Рекомендується з’їдати 1 цілий інжир (якщо ви його розрізали, то з’їдаєте 2 половинки інжиру), і 1 чайну ложку маслинової олії (у якій настоювався інжир) кожен ранок на голодний шлунок за 30 хвилин до сніданку.

Вживати 1 раз на день впродовж 40 днів, тобто доки увесь інжир не закінчиться.

Але цей засіб не буде таким ефективним, якщо ви вживатимете перероблені продукти, цукор і фаст-фуди, а це означає, що ви також повинні ретельно вибирати їжу, яку ви їсте.

Рекомендується їсти корисні страви, приготовані на пару або в сирому вигляді.

Їжте фрукти і овочі стільки, скільки зможете.

Маслинова олія у поєднанні з інжиром може допомогти в лікуванні не лише шлунку і кишківника, її також рекомендують приймати при послабленні імунітету, анемії, частої втоми, головних болях, після хвороб для відновлення сил і роботи ШКТ.

Джерело

Поділись


Новини партнерів