Як правильно пити каву для схуднення

Відмінний рецепт! Мені дуже подобається, раджу і вам спробувати!

Недивно, що багато людей шукають способи прискорити втрату зайвої ваги. Іноді нашому організму бракує певних вітамінів і мінералів, щоб почати позбавлятися від зайвої ваги.

Існує безліч чуток про те, що кава ефективна для схуднення, тому що вона містить речовини, які підвищують нашу енергію і почуття бадьорості, і навіть допомагає ефективнішій роботі печінки. Окрім цього, кава має багато переваг для здоров’я, пов’язаних з втратою ваги.

Ось деякі з них, про яких варто згадати.

Знижує апетит. Наш апетит часто сприяє надмірному вживанню їжі, яку ми їмо не лише під час основних прийомів, але і між ними. Кава допомагає позбавитися від відчуття голоду, що зменшує апетит і кількість вживаної їжі. Рекомендується випивати 1 чашку ароматної свіжозавареної кави зі спеціями і без цукру, але не більше 3 чашок в день.

Підвищує метаболізм. Ще одна вагома причина, по якій вживання кави добре для наших цілей по зниженню ваги, це пов’язано з її термогенними здібностями або можливістю збільшити здатність вашого організму спалювати більше калорій. Хоча кількість не така вже і велика, як нам би хотілося.

Підвищує продуктивність. Дослідження показали, що вживання кави дійсно може допомогти підвищити нашу ефективність, коли ми працюємо, оскільки кофеїн вивільняє жирні кислоти в кровотік, що у свою чергу примушує нас працювати краще і активніше триваліші періоди часу. Подумайте про кількість калорій, які ви спалюєте таким чином.

Знижує ризик ожиріння. Було виявлено, що регулярне вживання кави, особливо чорної кави, знижує ризик ожиріння. Просто не додайте в неї цукор.

Хоча є багато переваг для здоров’я, пов’язаної із вживанням кави, вам треба мати на увазі, що у неї є і недоліки. Надмірне споживання кофеїну може викликати безсоння. Кислотні компоненти кофеїну також можуть завдати збитку травній системі, викликавши виразки і болі в животі. Ось чому дуже важливо пити напої з кофеїном помірно.

Рецепт:

1 чайна ложка свіжозмеленої кави

1 чайна ложка какао

щіпка порошку цейлонської кориці

щіпка порошку червоного гострого перцю

щіпка порошку чорного перцю

щіпка мускатного горіха

щіпка порошку кардамону

Перемішайте усі інгредієнти і залийте теплою водою, потім нагрівайте до кипіння і дайте настоятися 2-3 хвилини. Смачного.

Джерело

Поділись


Новини партнерів