Лікарі назвали страви, які не можна вживати людям з хворобами серця

Прийом жирної їжі може посилити захворювання серцево-судинної сістеми. Наведені у цій статті продукти, які лікарі рекомендують виключити з раціону людям із серцевими захворюваннями.

Дуже небезпечні гамбургери, це підтвердили навіть лікарі. Вони стверджують, що насичені жири в поєднанні з вуглеводами є небезпечними для серця. Особливо потрібно звертати увагу на приготовані продукти в ресторанах швидкого харчування, так як там використовуються інгредієнти не найвищої якості. Хоча яловичина і зелень на серцево-судинну систему впливає позитивно.

Також не рекомендується приймати в їжу, ковбасні вироби і оброблене м’ясо, так як ці вироби містять великий концентрат солі, а натрій в свою чергу підвищує кров’яний тиск.

З харчування слід виключити страви глибокого прожарювання, такі як картопля фрі і курка. Ці продукти підвищують рівень поганого холестерину.

Від цукерок, солодких злаків і негазованих напоїв теж бажано відмовитися, так як ці продукти містять велику кількість цукру. Особливо про них потрібно забути тим, хто вже має проблеми з серцем.

Небезпеку для серця становить маргарин, печиво, хлібобулочні вироби і особливо піца. Всі ці продукти містять велику кількість жирів, які чинять «тиск» на серце.

Дієтична газована вода хоч і не містить цукор і жири, але вчені довели, що вона викликає діабет і ожиріння.

Джерело

Поділись


Новини партнерів