Медики назвали головних ворогів чоловічої потенції

Така проблема, як зниження потенції, відома багатьом чоловікам. І впоратися з цією недугою допоможуть фахівці. Однак, щоб не допустити виникнення цієї проблеми або комплексно підійти до лікування і швидкого одужання, існує ряд профілактичних заходів, які варто дотримуватися кожному чоловікові. Якщо на вас чекає романтичний вечір з дівчиною, важливо, щоб потенція була на вашому боці; а щоб вона не підвела, не забудьте про важливі нюанси, які можуть погано на неї вплинути. У сьогоднішній статті ми розповімо, які існують головні вороги потенції.

Міцні напої. Щоб відчувати себе розкутим, розслабитися і підвищити сексуальне бажання, багато чоловіків п’ють спиртні напої. Добре, звичайно, якщо чоловік чітко знає свою міру і те, як на його організм впливає алкоголь. Але навіть в такому випадку є ризик переборщити. Тому краще всього перед побаченням відмовитися від спиртного. В іншому випадку є ймовірність заснути, не дійшовши до самого пікантного моменту; а якщо до нього дійде, ерекція може підвести.

Сигарети. Те, що куріння завдає колосальної шкоди всьому організму – ні для кого не секрет. Однак куріння також вважається головним ворогом чоловічого здоров’я. Згідно зі статистичними даними, 90% чоловіків, у яких є проблеми з ерекцією, є курцями; і це не збіг. Тютюн провокує спазми судин в усьому тілі, в тому числі і в дітородному органі. Якщо таке станеться, то в потрібний момент ерекція не наступить.

Кава. Кава впливає на організм так само, як і сигарети: судини починають звужуватися, заважаючи настанню ерекції. Особливо вибухонебезпечне поєднання – кава з сигаретами. Такий дует з хорошим сексом несумісний.

Важка їжа. Їжа з великою кількістю жирів і трансжирів дає організму багато холестерину, який потрапляє і в судини. Через жирну їжу з’являються проблеми з метаболізмом, ішемічні хвороби, а також еректильна дисфункція. Тому така їжа не наситить перед побаченням, а зіпсує його. Замість жирної їжі найкраще з’їсти свіжі овочі і фрукти, перець чилі, зелень, горіхи, морепродукти, червону рибу. У таких продуктах містяться корисні вітаміни і мікроелементи, які будуть підтримувати судини в хорошому стані і сприяти сексуальному збудженню.

Лікарські засоби. Багато препаратів погано впливають на лібідо. Найчастіше це засоби від тиску, виразкових хвороб, а також седативні препарати. Щоб на побаченні не потрапити в халепу, є кілька виходів із ситуації. Якщо ліки виписує лікар, ти можеш попросити у нього підібрати альтернативний препарат, який не має негативного впливу на потенцію. Якщо дозволяє графік прийому ліків, не пий його перед побаченням. В крайньому випадку, можна перенести побачення, організувавши його вже після відміни препарату.

Анаболічні засоби. Анаболіки шкідливі для організму в цілому. Але особливо вони погано впливають на сексуальне бажання. Коли їх в організмі стає багато, тіло «думає», що у нього надлишок тестостерону. В результаті організм починає виробляти важливий чоловічий гормон «тестостерон» в меншій кількості. Крім того, яєчка стають меншими.

Стреси. Затяжні стреси і переживання стимулюють в організмі вироблення кортизолу (гормон стресу). Це призводить до набору зайвої ваги і пригнічення ерекції. Тому багато людей, які часто відчувають стрес, страждають не тільки від ожиріння, але і від проблем з сексуальним збудженням. Тому важливо спершу позбутися стресів, наприклад, за допомогою психологів чи різних технік розслаблення, а потім вже налагоджувати сексуальне життя.

Конфлікти. Пристрасні примирення в ліжку бувають або в фільмах, або на початковому етапі відносин. Але коли пара разом багато років, тліючі конфлікти і претензії накопичуються, погано впливаючи на відносини, а особливо на інтимну близькість. Якщо ти плануєш інтимну близькість зі своєю другою половинкою, забудь і відпусти претензії, сварки і недомовленості. Найкраще забути погані моменти назовсім, і говорити своїй партнерці тільки ніжні і гарні слова.

Джерело

Поділись


Новини партнерів