Названі кращі кімнатні рослини, які очищають повітря

Часто відкриті вікна або кондиціонер влітку не дозволяють сповна розслабитися від важкого повітря в будинку. Врятувати ситуацію можуть ваші кімнатні друзі-рослини, про які ви навіть не здогадувалися.

Щоб не влаштовувати кілька разів на тиждень вологе прибирання і кожного разу не провітрювати кімнати квартири або будинку, розмістіть на ваших поличках кілька наступних рослин. Вони врятують вас від задухи, подбають про стан вашої шкіри і дихальної системи, а також позбавлять вас від втоми, сонливості і дратівливості.

Алое

За допомогою алое ви зможете не тільки освіжити повітря в своїй квартирі або будинку, але і очистити його від шкідливих речовин типу формальдегіду, які здатні виділяти меблі.

Фікус

Ця рослина точно є вашим хорошим другом з дитинства, оскільки його люблять вирощувати мало не кожні господарі і господині у себе вдома. Це рослина здатна створювати сприятливі умови для вологості в приміщенні, а також насичувати повітря фітоцидами – речовинами, які активно борються з бактеріями.

Бамбук

Кімнатний бамбук може стати не тільки оригінальною прикрасою вашої кімнати, але і збагатить її великою кількістю кисню. Розміщувати його варто в південно-східній частині квартири, так він ще й притягує удачу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів