Потужний і ефективний засіб від каменів в нирках

Ефективний і перевірений засіб!

Будь-хто, хто коли-небудь мав камінь в нирках, знає, що це надзвичайно болючий стан, особливо коли камені починають рухатися.

Оскільки у чоловіків довша уретра, у них значно більше проблем з цим, і працівники охорони здоров’я часто називають цей процес “чоловічими пологами”. Так що добре знати натуральні рецепти, які можуть природним чином допомогти розчинити камені, перш ніж вони викличуть так багато проблем.

Що таке камені в нирках?

Камені в нирках – це мінеральні відкладення – зазвичай деякі форми кальцію, такі як оксалат кальцію, – накопичуються у нирках і можуть утворювати невеликі камені.

Камінь може залишатися у нирках впродовж тижнів, місяців або навіть років, не проявляючи ніяких симптомів. Проте, якщо камінь рухається до уретри, сильний біль може з’явитися на спині і стегнах, навіть викликаючи криваву або каламутну мочу.

В цей час лікарі намагаються вивести камінь через сечовипускання великою кількістю рідини і анальгетиків, які роблять біль терпимою. Проте деякі камені можуть бути занадто великими і вимагають хірургічної операції для видалення.

Цей засіб дає можливість зруйнувати камінь, і тому йому легше вийти з організму.

Інгредієнти:

  • 250 мл оливкової олії екстра першого холодного віджимання
  • 250 грам лимона (з шкіркою)
  • 250 грам коренів петрушки
  • 250 мл натурального меду

Очистіть лимон і розріжте його на шматки разом з цедрою, а потім покладіть у блендер. Подрібніть його. Потім очистіть корінь петрушки, розріжте її на шматочки і додайте у блендер і змішайте з лимоном.

Потім додайте мед і оливкову олію і змішайте його ще раз, поки не отримаєте гладку, добре перемішану суміш. Помістіть цю суміш в герметичну скляну банку і бережіть в холодильнику.

Рекомендується вживати по 1-2 чайних ложки 2-3 рази в день, розбавивши в склянці теплої води.

Перед вживанням ліків народної медицини необхідна консультація лікаря.

Джерело

Поділись


Новини партнерів