Названа ягода, яка спалює жир швидше будь-яких тренувань

Чорна смородина – всього два слова, але в них приховані секрети стрункості і краси.
Харчові добавки з чорною смородиною дозволяють спалювати таку ж кількість жиру, як і 4 тижні регулярних фізичних навантажень. Причому цю добавку необхідно приймати лише двічі в день протягом тижня.

Харчові добавки, на основі новозеландської чорної смородини, дозволяють спалювати жир не гірше регулярних фізичних навантажень. Спостереження показали, що при прийомі цих добавок двічі в день протягом усього одного тижня швидкість спалювання жиру збільшується, в середньому, на 27%. У одного з учасників експерименту ця цифра склала 55%. Відзначимо, що мова йде тільки про добавки, які виробляються на основі особливої ​​чорної смородини з Нової Зеландії – саме вони брали участь в клінічних дослідженнях.

Автори експерименту вважають, що ці ягоди містять поліфеноли – компоненти, які сприяють процесам спалювання жиру під час фізичних навантажень за рахунок збільшення кровотоку. Вчені з Liverpool John Moores University підкреслили, що 7 днів – це зовсім не дуже великий термін для того, щоб зіткнутися з подібними змінами. Збільшення швидкості спалювання жиру на 20% і вище зазвичай спостерігається при регулярних і дуже інтенсивних фізичних навантаженнях тривалістю не менше 4 тижнів.

Попередні дослідження раніше встановили, що ті ж самі харчові добавки з новозеландської чорної смородини підвищують швидкість спалювання жиру у фізично активних чоловіків на 21%. І ось тепер аналогічний позитивний ефект відзначений і у жінок. Вчені вважають, що дані добавки можуть піти на користь жертвам ожиріння або пацієнтам з діабетом другого типу, оскільки у не дуже здорових людей є обмежений обсяг спалювання жиру, в порівнянні зі здоровими людьми.

Джерело

Поділись


Новини партнерів