Чорний шоколад врятує від дев’яти важких хвороб

Вживання шматочка чорного шоколаду може зробити диво для організму людини.

Чорний шоколад має низку переваг, які дуже корисні для здоров’я.

Високий кров’яний тиск

Багато досліджень показали, що помірне вживання какао і чорного шоколаду щодня знижує кров’яний тиск, захищає серце і кровоносні судини.

Антидепресант

Ви, напевно, помітили, що шоколад – відмінний антидепресант. Насправді він містить серотонін, відомий як відмінний природний антидепресант. Люди, котрі вживають шоколад регулярно, піддаються меншому ризику виникнення хронічної депресії.

Шоколад – один з найпотужніших продуктів у боротьбі з раком

Ви, швидше за все, вже чули про часник, зелений чай, чорницю і інші подібні харчові продукти, але чи знаєте ви, що шоколад чинить аналогічний ефект? Багато дослідників довели, що вживання шоколаду і червоного вина щодня і в невеликих кількостях, знижує ризик розвитку раку.

Шоколад для здорового мозку

Дослідження показали, що чорний шоколад захищає клітини мозку і прямо і побічно знижує ризик інсульту. Якщо вам треба щось солодке, не соромтеся з’їсти один або два шматочки вашого улюбленого шоколаду, але будьте обережні, щоб не їсти надто багато!

Чорний шоколад покращує настрій

Ми всі це знаємо. Шоколад покращує наш настрій і робить нас розслабленішими і спокійнішими, і це дуже важливо для нашого здоров’я.

Захистить серце

Дослідження показали, що люди, які вживають чорний шоколад, знижують кров’яний тиск, покращують кровообіг і симптоми варикозу, знижують ризик тромбів і згущування крові. Їжте чорний шоколад принаймні три рази в день, щоб зміцнити своє серце.

Чорний шоколад уповільнює старіння

Він багатий антиоксидантами і запобігає радикальним ушкодженням клітин, викликаним вільними радикалами і токсинами, як частині процесу старіння. Шоколад допоможе вам залишатися молодими і здоровими.

Лікує кашель

Теобромін заспокоює кашель і послабляє симптоми застуди. Чашка мигдалевого молока з какао позбавить від кашлю і болю в горлі.

Нагадаємо, швейцарські кондитери заявили про створення нового виду шоколаду. Компанію чорному, білому і молочному шоколаду складе червоний шоколад, який отримав назву Rubу.

Також ми писали, що для людей, що мають зайву вагу, вживання темного шоколаду 5 разів на тиждень знижує небезпеку інфаркту.

Крім того, як з’ясувалося, шоколад викликає сильну залежність.

Джерело

Поділись


Новини партнерів