Ефективна рослина для запобігання раку грудей

Ця трава вважається одними з кращих ліків від усіх жіночих захворювань!

Alchemilla vulgaris – надзвичайно цілюща трава, що досягає висоти від 10 до 40 см, і вона росте в горах з квітня по серпень. Манжетка має довге напівкругле листя із зазубленими краями.

Її квіти маленькі, жовто-зелені без яких-небудь пелюсток. У медичних цілях люди зазвичай збирають листя і квіти трави, тому що її корінь не має цілющих властивостей.

Листя збирає навесні, але краще всього збирати листя під час цвітіння. Вони містить 6-12% таніну, флавоноїди, ефірна олія, вітамін С, гіркі речовини, фітостерини, саліцилову кислоту, смолу, лецитин і сапонін.

Манжетка також містить залізо, мідь, марганець, цинк, молібден, нікель і бор. Ця трава вважається одними з кращих ліків від усіх жіночих захворювань.

Манжетка допомагає в лікуванні порушень менструального циклу, кісти яєчника, полікістозу, виділень, запалень, бактерій, кандидозу, болю в шлунку, ВПЧ, зміцнює стінки матки, допомагає у випадках пролапсу матки, допомагає в лікуванні безпліддя у жінок і усуває симптоми менопаузи.

Японські дослідники виявили, що агримонін, який містить манжетка запобігає раку молочної залози.

На додаток до цього, вона ефективна при лікуванні запалення шлунку і кишківника, виразки, діареї, проблем ротової порожнини і запалення гортані, ран після видалення зубів, ревматичних захворювань, анемії, діабету, ожиріння, екземи шкіри і інфікованих ран (гній).

Манжетка найчастіше використовується у вигляді чаю, рідко у вигляді настоянки, крему або екстракту.

Рецепт чаю з манжетки

Додайте 2 чайних ложки листя манжетки в 200 мл киплячої води. Процідіть чай через 5-10 хвилин. Пийте цей чай повільно невеликими ковтками, три чашки в день – завжди відразу після того, як ви його зробите.

Ви також можете пити його у поєднанні з іншими травами (ромашка, календула, шавлія, деревій).

Увага: манжетку не рекомендується вагітним жінкам і годуючим матерям (через відсутність доступних наукових даних), а також не рекомендується пацієнтам з проблемами жовчного міхура або печінки. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням чаю з манжетки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів