Вчені розповіли, що категорично заборонено їсти з чаєм

Ряд продуктів втрачає свої корисні властивості при попаданні в людський організм разом з чаєм.

Вчені провели ряд досліджень і довели, що ряд продуктів категорично заборонено їсти разом з чаєм. Справа в тому, що деякі продукти харчування втрачають свої корисні якості через температуру напою. Мова йде в тому числі про мед і лимон.

Експерти пояснили, що раніше всі були впевнені, що гарячий чай з лимоном приносить користь, але насправді це не так. Вітамін С, який міститься в лимоні, не знищиться тільки в тому випадку, якщо температура чаю буде не вище 70 ℃. Точно так само всі корисні властивості втрачає і мед.

Відзначимо, що молоко в чай ​​додавати також не рекомендується. Через змішування компонентів в такому напої знижується рівень антиоксидантів, що в кінцевому підсумку не принесе організму ніякої користі.

Раніше вчені довели, що чорний чай допомагає жінкам «захиститися» від раку грудей. Звичайно, не в буквальному сенсі. У цьому напої містяться корисні компоненти, які зміцнюють імунітет. Експерти рекомендують жінкам пити якомога більше чорного чаю, щоб попередити розвиток онкологічного захворювання.

Поділись


Новини партнерів