Продукт, який здатен зберегти здоров’я вашого серця та судин

Кардіологи з США розповіли, який продукт допоможе оздоровити наше серце.

Американські вчені провели глобальне дослідження, в результаті якого їхньою головною метою було – з’ясувати, який із продуктів харчування підтримує серце і покращує його роботу.

В цьому експерименті брали участь гризуни, які мають надлишкову масу тіла. Вчені ввели в раціон харчування квасолю і через кілька тижнів відзначили, що у мишей помітно знизилася вага, а також зменшився рівень холестерину в крові.

Кардіологи переконані, що корисні властивості квасолі є актуальними не тільки для гризунів, а й для людей, тому цей продукт слід включити в раціон харчування і вживати його не менше 3 разів на тиждень.

Завдяки квасолі людина зможе оздоровити судинну систему, від стану якої залежить і робота серця. А також попередити найпоширеніші на сьогоднішній день захворювання: атеросклероз, артеріальну гіпертензію, ішемічну хворобу серця, інсульт, інфаркт та інші.

До того ж, в ході дослідження американські вчені виявили взаємозв’язок між введенням в раціон харчування гризунів квасолі і поліпшенням роботи їхньої нервової системи. Таким чином, кардіологи прийшли до висновку, що людям, які піддаються стресам занадто часто, потрібно регулярно їсти страви з квасолею.

Джерело

Поділись


Новини партнерів