Як відновити підшлункову за три тижні: чудовий спосіб, який неодноразово рятував від біди

Захоплення фастфудом, численні шкідливі звички, перекушування, газована вода та інші інші фактори метушливого сучасного життя призводять до того, що рано чи пізно людину починає турбувати підшлункова залоза. Спочатку це просто дискомфорт. Зізнатися чесно, більшість з нас просто не звертає на нього уваги – саме пройде. Але якщо до перших симптомів додати ще стрес і медикаменти, стан погіршується, а позбутися його раз і назавжди стає ой як непросто, якщо взагалі можливо.

Перші збої в роботі підшлункової залози призводять до проблем з травленням. Також страждає печінка і серце. Ну а потім уже й увесь організм страждає щосили: холецистит і панкреатит, сильні болі, температура, нудота, блювота, нездужання … А далі – лікарняне ліжко і сувора дієта.

Лікування доступними засобами

Настій 2-х трав

Залийте по 1 ст. л. безсмертника, а також ромашки 200 мл окропу. Зачекайте 30 хвилин і просто процідіть. Радимо приймати настій виключно охолодженим. Для відмінного результату пийте по 0,5 склянки 2 рази щодня за півгодини до їжі. Приблизний курс лікування – 2 тижні.

Гречка

Вона подіє тільки тоді, якщо готувати її з кефіром і вживати щодня. Перемеліть гречку на кавомолці. Ви отримаєте борошно. Саме його потрібно залити 200 мл кефіру. Залиште гречку в сторону на ніч, а на наступний день з’їжте на сніданок.

Петрушка на молоці

Помийте 800 г петрушки під проточною водою і подрібніть. Закип’ятіть молоко. Залийте молоком петрушку так, щоб воно покрило всю зелень. Потоміть суміш на вогні, але не кип’ятіть. Ось це і є денна порція: вживати потрібно кожну годину по 2 ст. л.

Кисле молоко

Зробіть спеціальний компрес на ніч. Ось що вам потрібно: просочіть тканину кислим молоком. Потім покладіть її на область шлунка, захоплюючи ліву сторону. Накрийте цю область харчовою плівкою, укутайте шарфом. Повторюйте щовечора протягом 4-х тижнів.

Лавровий лист

Запарте в термосі 10 листочків лаврового листа 0,3 л окропу. Зачекайте добу, поки суміш настоюється. Випивайте по 50 г засобу за 30 хвилин до їди.

Усунення проблем за 21 день

Якщо проблеми з підшлунковою стали настільки серйозними, що вже несила, потрібно йти найвірнішим шляхом, а саме – вживати чудодійну кашу кожен день замість вечері.

Складові:

  • 200 г пшона
  • 2 л води
  • 300 г гарбуза
  • 1 ст. л. вершкового масла

Приготування:

  1. Наповніть каструлю очищеною водою. Закип’ятіть її.
  2. Промийте пшоно і киньте його в киплячу воду.
  3. Варіть пшоно до готовності.
  4. Натріть гарбуз на великій тертці. Додайте в кашу і варіть до утворення пюре.
  5. Додайте 1 ст. л. масла і розімніть все. Готово!

Цілий день можна їсти те, до чого ви звикли. А звичайну вечерю замініть саме цією кашею без добавок. Хоча результат ви відчуєте вже через тиждень, все ж, ми настійно радимо вам пройти повний курс.

Будь-який лікар скаже вам, що жарти з підшлунковою погані. До перших симптомів і ускладнень потрібно поставитися максимально серйозно. А якщо відверто, мало хто замислюється про своє здоров’я заздалегідь. Лише коли захворювання змушує поміняти спосіб життя, ми починаємо сприймати його серйозно. Але ж може бути пізно … Займіться собою зараз, щоб потім не довелося шкодувати.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед застосуванням порадьтеся з лікарем!.

Джерело

Поділись


Новини партнерів