Два доступні продукти, які здатні вивести токсини з організму

Щоб підтримувати вагу в нормі і періодично давати відпочивати організму від шкідливих продуктів, експерти рекомендують влаштовувати розвантажувальні дні на кашах.

За словами експерта, розвантажувальний день не тільки допомагає підтримати вагу в нормі і при необхідності скинути пару-трійку зайвих кілограмів, але і запускає в організмі процес самоочищення, позбавлення від шлаків і токсинів, а також дає змогу відпочити печінці і ниркам.

«Дуже популярні розвантажувальні дні на блоках протипоказані при ряді захворювань шлунково-кишкового тракту, виразкових хворобах, деяких захворюваннях нирок і так далі, а кефірна дієта може зашкодити людям, з непереносимістю лактози і з алергією, а ось розвантаження на кашах практично не має протипоказань, окрім схильності до запорів, при якій не рекомендується вживати рис», – розповіла експерт.

Хороші результати дає розвантажувальний день на гречці, адже вона є повноцінним харчуванням і володіє потрібною кількістю мікроелементів, що забезпечує вам відчуття ситості і бадьорості.

Суть в тому, що потрібно їсти зварену гречку (або, що ще корисніше, запарену окропом) невеликими порціями протягом всього дня, ще один варіант – поєднання кефіру з гречаною кашею. Воно діє на організм фактично як щітка для очищення, така страва ефективно позбавляє від застояних продуктів обміну, проблем з травленням і запорами.

Рис також прекрасно підходить для розвантаження, оздоровлення організму і для позбавлення від зайвих сантиметрів на талії. До того ж рис відмінно виведе з організму зайву воду, очистить лімфосистему, позбавить від токсинів.

Щоб рис був максимально корисним, його не можна переварювати, а для позбавлення від жирових відкладень краще залити рис склянкою окропу і проварити всього пару хвилин.

Джерело

Поділись


Новини партнерів