Ефективний напій для спалювання жиру на животі

Сьогодні у мене є успішна історія і я збираюся поділитися секретом, який використала моя сусідка. Він допоміг їй втратити 3,5 кг всього за 5 днів!

Причина, по якій ми ділимося з вами рецептами, які допомагають схуднути, полягає в тому, що вони також мають і масу інших переваг, а не тільки втрату зайвої ваги.

Цей рецепт може допомогти вам втратити 3-5 кг за 5 днів, але зверніть увагу, що через рівень гормонів, віку, кількості зайвої ваги, харчування і інших чинників, ваш результат може бути менший або більший за вказане.

Унікальна комбінація потужних засобів допомагає отримати відмінні результати!

Кориця – ця термогенна речовина, вона підвищує температуру тіла, допомагає організму прискорити обмін речовин і спалювати більше жирів. Крім того, кориця контролює рівень інсуліну в крові, що запобіжить накопиченню жиру в ділянці живота. Кориця зменшує апетит і усуває відчуття голоду.

Імбир прискорює циркуляцію крові, підвищує швидкість метаболізму і допомагає спалювати більше жиру.

М’ята – цей інгредієнт прискорює втрату зайвої ваги і покращує настрій. Листя м’яти допоможе зменшити здуття живота і допомагає в процесі травлення.

Лимон має антибактеріальні і противірусні властивості. Він вимиває токсини з організму і стимулює печінку до виробництва жовчі, яка є необхідною для ефективного процесу травлення.

Вживання цього напою балансуватиме і підтримуватиме рівень pH в організмі і допомагатиме усувати токсини, зайву рідину і зменшувати біль і запалення.

Інгредієнти:

2-3 палички цейлонської кориці

1 лимон

1 апельсин або 1/2 грейпфрути

1 чайна ложка натертого кореня імбиру

1 пучок петрушки

10 свіжих листків м’яти

2 літри очищеної води

Приготування:

Доведіть воду до кипіння і додайте корицю. Варіть 5 хвилин, потім накрийте кришкою і дайте настоятися 20 хвилин і процідіть.

Наріжте усі інші інгредієнти і помістіть в коричний напій. Залишіть напій настоюватися всю ніч в холодильнику.

Перед вживанням, додайте 1 чайну ложку меду в склянку з напоєм.

Рекомендується вживати цей напій по 250 мл за 30 хвилин до їжі 4-5 раз на день. Вживайте легку нежирну їжу, виключіть солодощі, вироби з білого борошна і молочні продукти.

Не варто вживати напій довше 5-7 днів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів