Простий засіб для видалення токсинів з кишківника

Я дуже задоволена отриманими результатами! Просто, швидко і ефективно!

Кишківник є дуже важливим органом людського тіла. Він не лише обробляє продукти харчування і видаляє відходи, але також гарантує, що усі токсини, хімічні речовини і погані бактерії будуть виведені з організму. Крім того, він забезпечує, щоб здорові поживні речовини і вітаміни з їжі були поглинені організмом.

Якщо травний тракт не функціонує належним чином, це може викликати безліч шкідливих дій на організм людини. Нездорові токсини не виводитимуться з організму і, таким чином, застоюватимуться в кишківнику, викликаючи не лише втому, головні болі, проблеми з шкірою, але і сприяючи розвитку серйозних захворювань.

Симптоми, що вказують на те, що наш кишківник не працює оптимально і ефективно, включають: здуття живота, газоутворення, діарея, розлад шлунку, закреп, втрата апетиту або ж навпаки підвищення апетиту і постійне відчуття голоду.

Якщо у вас більше за один з цих симптомів, це може бути ознакою накопичення токсинів і проблем з травленням. Окрім прийому хороших бактерій і пробіотиків, таких як йогурт, кефір, квашена капуста, ви також можете пройти курс очищення кишківника.

Ми пропонуємо вам дуже простий рецепт засобу, який доводить свою ефективність вже багато десятиліть, а отримані результати викликають захват.

Детокс – це метод, що використовується для визначення того, які типи продуктів викликають проблеми з травленням.

Спочатку продукти харчування строго обмежені, а потім поступово групи продуктів харчування додаватимуться один за іншим, щоб визначити, що є причиною проблеми з травленням.

Наприклад, якщо ви підозрюєте, що морепродукти є причиною ваших проблем з травленням, то видаліть їх з раціону на тиждень. Якщо цього тижня не виникне проблем, варто на пару днів додати один певний тип морепродуктів.

Продовжуйте додавати в різні види морепродуктів, поки не зможете відрізнити, який саме з них викликає ці проблеми з травленням.

Так ви можете поступити з будь-яким видом їжі.

Іншим ефективним способом є очищення потужним детокс напоєм.

Приготуйте 100 мл лимонного соку, 50 мл імбирного соку, перемішайте їх і додайте 100 мл очищеної води. Розлийте у форми для льоду і помістіть в морозилку.

Розігрійте 150 мл очищеної води, потім додайте щіпку морської або гімалайської солі і перемішайте. Потім додайте трохи свіжого яблучного соку, 1-2 кубики замороженої суміші лимонного і імбирного соку. Перемішайте і почекайте доки кубики льоду повністю не розчинятися.

Випийте цю суміш уранці натщесерце, а потім ще раз перед легким обідом. Рекомендується вживати впродовж 14-15 днів. Повторювати курс 3-4 рази в рік.

Рекомендується щодня випивати достатню кількість води і переконатися, що ваше харчування містить здорове поєднання жирів, білків і вуглеводів. І не забувайте про овочі і фрукти!

Джерело

Поділись


Новини партнерів