Нова сирна дієта: мінус кілограм щодоби

Сирна дієта – це ефективний спосіб суттєво скинути зайву вагу за короткий термін. Вона, по суті, є різновидом білкової дієти. А тому, перш ніж ви вирішите застосувати цей метод схуднення, обов’язково порадьтеся з лікарем.

Сирна дієта передбачає вживання нежирних сортів сиру. Найкраще, якщо процентний вміст жиру не перевищуватиме 10-12%. Тривалість курсу схуднення становить від 7 до 10 днів. Особливо сирна дієта буде доречною влітку, коли м’ясо стає занадто важким для організму, а запас білка необхідно поповнювати. Далі наведені рекомендації по щоденному раціоні під час курсу схуднення.

Снідати найкраще о 8 годині ранку. Випийте чашку чорної кави без цукру, можна додати сухих вершків. Через пару годин з’їжте 1 яйце, зварене круто. Опівдні перекусіть ковбасою або м’ясом (200г). А о 2 годині дня з’їжте 100 г не дуже жирного сиру. О 16.00 можна поласувати знежиреним сиром (250 г). На вечерю, яка повинна відбутися не пізніше 18.00, випийте склянку кефіру.

Довше 10 днів сидіти на даній дієті не рекомендується, хоча і за цей термін при строгому дотриманні всіх правил можна скинути до 10 кг.

Після завершення курсу сирної дієти необхідно закріпити отриманий результат. Найкраще, якщо і далі ви будете харчуватися часто але малими порціями. Для підтримки стабільної ваги дієтологи радять їсти невеликими порціями кілька разів на день. Така частота прийому їжі допомагає більш ефективному очищенню крові від жиру і холестерину.

Дробове харчування полягає в тому, що необхідні вашому організму 2000 кілокалорій розподіляються на весь день певним чином. На другий сніданок припадає 400 кілокалорій, то ж необхідну кількість енергії потрібно отримати в обід. А 1200 кілокалорій, що залишилися, необхідно розділити на основний сніданок і ще 3 додаткових прийоми їжі. Таке харчування допоможе вам нормалізувати рівень холестерину в крові і підтримувати вашу оптимальну вагу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів