На різних форумах, інформаційних порталах та інших ресурсах останнім часом дуже багато говорять про паразитарні захворювання. Я такі пости оминала, бо не люблю читати різні «страшилки» і роздивлятись бридотні фото з глистами. Ніколи не думала, що сама стикнуся з такою проблемою і шукатиму дієві засоби. Але про все по черзі.

Останнім часом мене дуже турбували різні висипання. То обличчя розкидає, то на тілі з’являться поодинокі прищі. Як будь яку жінку, мене хвилює мій зовнішній вигляд, а стан шкіри був жахливий. Спочатку думала, що це щось алергічне, бо від Супрастину та сорбентів ставало краще, але ненадовго. Після кількох місяців безрезультатного самолікування, я все ж вирішила звернутись до лікаря. Здала розгорнуті аналізи, результатами яких була шокована – у мене виявили аскариди! Звідки? Я ж завжди мию руки, не їм вуличну їжу, котів-собак у мене немає! Лікар сказав, що спіймати таких «квартирантів» дуже просто, особливо із зеленню. Призначив Ворміл, але почитавши про його побічну дію, я вирішила шукати альтернативний варіант.

В інтернеті передивилась безліч засобів і вирішила придбати екстракт чорного горіха. Про нього дуже багато відгуків хороших, до того ж він натуральний і коштує недорого. Почала приймати згідно з рекомендаціями і на другий день не змогла вийти на роботу – мене нудило, була жахлива слабкість та головний біль. Може то так через глистів було, а може мені просто не підходить цей горіх, та продовжувати його пити я не наважилась і пішла в аптеку за Вормілом.

От добре, коли продавець в аптеці твоя добра знайома! Вислухавши мою історію, вона порадила з Вормілом не поспішати, а замовити натуральний рослинний препарат Артемізин від Арт Лайф (дала цей сайт). До його складу входить багато компонентів з протиглисною дією. Наприклад, лисички, піжма, артишок, гвоздика і багато інших.

Вдома уважно передивилась інформацію про сам препарат і про виробника, вирішила замовити. Доставили наступного дня дуже гарно запакованим. Сама баночка була запаяна міцною плівкою, а під кришкою додатково заклеєна мембраною з логотипом. Капсули спочатку мене трохи налякали – вони дуже великі, але потім з’ясувалося, що завдяки продовгуватій формі ніяких проблем з проковтуванням немає.

Почала пити по схемі, яку знайшла на сайті ….. Таблетки мають ледь помітний присмак часнику, проковтуються легко і ніякого дискомфорту від них немає. Через кілька днів з мене повиходило ТАКЕ!!! Брр, страшно пригадати… Але курс довела до кінця, бо треба щоб не тільки дорослі «гості» вийшли, а й личинки та яйця. Пізніше здала повторні аналізи – все чисто. Тепер будемо Артемізин для профілактики всією родиною пити, до речі, його можна навіть маленьким дітям. Я своїй донечці давала (3,5 роки) – ніяких проблем.

Після курсу лікування пройшли і мої висипання, покращилось травлення, якось навіть сил більше стало. Так що тепер я впевнено можу сказати – від глистів не застрахованій ніхто, але пити для профілактики «хімію» не треба, є більш дієві та безпечні засоби.