Вчений з Австралії поділився секретом, який допоможе схуднути всім

Багато людей прагнуть схуднути, максимально обмеживши себе у вуглеводах і додавши великі спортивні навантаження. Однак саме деякі вуглеводи, як вважає фахівець Кетлін Аллеум з Австралії, допоможуть в боротьбі із зайвими кілограмами і не дадуть їм накопичуватися.

Недавнє дослідження, проведене на 1441 добровольцях з країн Європи показало, що найменше страждають від зайвої ваги ті, хто вживає велику кількість клітковини і цільнозернових продуктів.

В середньому люди вживають 21-25 грамів клітковини – частини рослин, які не можна переварювати в день. Це менше, ніж рекомендовані 25-30 грамів. Тому фахівець з Австралії Кетлін Аллеум радить збільшити частку клітковини і цільнозернових продуктів в раціоні кожної людини. По-перше, ці харчові волокна допомагають вгамувати голод, завдяки зниженню рівня цукру в крові. А через те, що вони довго перетравлюються, людина не відчуває голоду досить великий період часу.

Як стверджує фахівець, клітковина і цільнозернові продукти стануть відмінними продуктами для довгострокової дієти, яка допоможе досягти очікуваних форм. Кетлін Аллеум порадила вживати зернові продукти три-чотири рази на день, в основному, з високим вмістом клітковини і цільного зерна. Одна порція еквівалентна 1 скибочці хліба, 1/2 чашки приготованого рису, ячменю, 1/2 чашки мюслів або 2/3 чашки пластівців пшеничного борошна.

Поділись


Новини партнерів