Зупинити старіння можна за допомогою йогурту

Вчені вважають, що уповільнити процеси старіння можуть натуральні йогурти.

Дослідження показало, що в раціоні кожної людини повинні бути йогурти, адже вони багаті кальцієм, який рятує від остеопорозу. Корисні бактерії, що містяться в йогуртах, здатні підтримувати нормальну мікрофлору і здоров’я кишечника.

Крім того, є ряд інших продуктів, корисних для людини і уповільнюють старіння. Наприклад, в рибі містяться жирні омега-3 кислоти, що знижують ризик утворення холестеринових відкладень, ризик відхилень в серцебитті. У кавуні багато лікопіну, який захистить шкіру від висипань. Варто сказати, що лікопін допомагає також запобігти шкоді від ультрафіолету. Не менш корисна для шкіри чорниця, яка відноситься до антиоксидантів.

Також вчені помітили, що потрібно включити в раціон апельсини, в якому багато вітаміну С. Він сприяє виробленню колагену, необхідного для молодості шкіри. Також вітаміну С багато в броколі, який багатий клітковиною, бета-кератином і селеном. Варто споживати і авокадо – воно допоможе шкірі виглядати краще за рахунок жирної омега-9 кислоти і олеїнової кислоти.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів