Чудодійний напій, який допоможе схуднути та позбавитись від закрепів

У боротьбі з зайвими сантиметрами на стегнах, животі і талії всі способи хороші! На противагу скептичному відношенню до жироспалюючих напоїв є маса позитивних відгуків від жінок, які правильно їх вживали і отримали бажані результати.

Напій, про який ми вам розповімо у цій статті, сприяє не тільки спалюванню жиру, а й має послаблюючий ефект! Це дуже важливо, особливо для тих, хто страждає частими запорами, внаслідок чого виникає відчуття тяжкості і інтоксикація організму.

Напій для схуднення

Цей натуральний напій для схуднення слід пити перед сном: в цьому і полягає його особлива хитрість! Під час сну наше тіло здатне відновлювати м’язи, але нічого не робить з жиром. Випита на ніч склянка еліксиру дасть поштовх для прискорення обміну речовин і спалювання жирових відкладень.

Складові:

  • 250 мл кип’яченої води
  • половина лимона
  • кілька стебел петрушки
  • щіпка кориці
  • 1 ч. л. яблучного оцту
  • 1 ч. л. меду

Приготування:

У воду кімнатної температури додайте нарізаний кільцями лимон, подрібнену петрушку. Дайте напою трохи настоятися, найкраще залити ці компоненти з ранку і залишити до вечора. Потім процідіть, додайте мед, корицю і оцет.

Для ефективного зниження ваги випивайте коктейль перед сном, через 2 години після вечері. Вже на наступний день ви відчуєте різницю – напій здатний позбавити від 500 г зайвої ваги за ніч!

Курс застосування – 2 тижні, потім необхідно зробити перерву на 3 дні і продовжити вживання до досягнення бажаних результатів.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!

Джерело

Поділись


Новини партнерів