Ця смачна ягода захищає від передчасного старіння

Ті, хто регулярно вживають смачну шовковицю, отримують ефект проти старіння. Вміщені в ягодах антиоксиданти уповільнюють старіння клітин і сприяють постійному зростанню нових клітин.

Разом з бета-каротином, вітамінами C і E вони сприяють розвитку колагену для збільшення міцності шкіри і зменшення числа зморшок. Високий вміст вітаміну С також надає зміцнюючу дію на сполучну тканину.

Цінні інгредієнти, що містяться в ягодах, підтримують і утворення пігменту меланіну в шкірі. Він захищає чутливу поверхню шкіри від пошкодження ультрафіолетовими променями. Оскільки меланін також зустрічається в волосяних фолікулах, можна зберегти свій природний колір волосся значно довше шляхом поїдання ягід.

Завдяки їх сильним антибіотичним властивостям, вони допомагають знищувати бактерії і віруси. Патогени, що викликають діарею, легко усуваються при вживанні в їжу ягід шовковиці. Бактеріальні інфекції дихальних шляхів, такі як запалення горла і глотки, швидко пом’якшуються.

Так як вторинні рослинні речовини також мають відхаркувальний ефект, шовковиця також корисна при лікуванні бронхіту.

Амілоїдні бляшки в головному мозку, що викликають хворобу Альцгеймера також викликані запальними процесами, ресвератрол може навіть запобігти страшної дегенеративної хвороби мозку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів