Скоро літо, тож саме час готувати фiгyру: поради від Аніти Луценко

Скоро літо, тож саме зараз вдалий час готувати свою фігуру до пляжного сезону: Аніта Луценко продовжує давати шанувальникам поради і  розповіла про правильне харчування.

“Про задоволення від їжі і від себе! Здається, що це взаємовиключні штуки або струнка і недоїдаєш або вічно задовольняєш свої емоції і поглинаєш всю смакоту, але невдоволена своїм тiлом.  Моя позиція:

1. Їжа – це смачно! І брокколі з соусом – це чарівно! Тортик раз в тиждень з подругой- це нормально! Келих вина за обідом – може бути! Але це все не тазиками, а з головою і регулярними тренуваннями. З розумінням того, що ти їси!

2. Немає сенсу їсти все підряд без розбору! По-перше, притупляється смак і оpганізм все більше вимагає більш жирного, більше солодкого, більш солоного! І це збій смаків! По-друге-висить в голові з ранку до вечора легке невдоволення своїм тiлом- це ж напряжно! Одягати не те, що хочется- це як на мене теж напряжно!

Висновок: МІРА наше все! Міра в тренуваннях, а не по 3 години, міра в їжі, а не відварна куряча грyдка. У міру десертів, в міру напруги по життю і все буде чікіпікі”, – порадила Аніта.

Джерело

Поділись


Новини партнерів