Поради дієтологів: ефективний засіб для покращення метаболізму

Ефективність цього відвару доведена роками! Варто спробувати!

У цій статті ми збираємося поділитися рецептом, який чудово підходить для схуднення, а також допоможе вам детоксифікувати ваше тіло і зміцнити захисні сили вашого організму.

Усім відомо, що лимон може допомогти зміцнити імунну систему, посилити захист і запобігти безлічі захворювань, а також цей фрукт здатний поліпшити обмін речовин, що дозволить вам позбавитися від зайвої ваги!

Лимон – це дуже корисний фрукт, який відомий по всьому світу. У наш час його застосовують в парфюмерії і косметології, але головне, що лимони вже багато років використовуються в народній медицині.

Завдяки величезному вмісту вітаміну С в лимоні, його використовують для лікування багатьох захворювань, а особливо для зміцнення імунітету і боротьби з респіраторними захворюваннями.

Також цей унікальний овоч ефективно спалює жир і прискорює обмін речовин, тим самим прискорюючи спалювання калорій, за рахунок цього він допоможе вам швидко схуднути природним чином.

Для схуднення вам треба лимон приготувати у такий спосіб:

Інгредієнти:

2 літри води
4 зубчики часнику
3 см подрібненого кореня імбиру
4 свіжі лимони

Приготування:

Очистіть лимони. У блендері подрібните усі інгредієнти. Тепер вилийте суміш в каструлю, додайте воду і перемішайте. Поставте каструлю на вогонь і доведіть суміш до кипіння.

Пийте кожен ранок склянку цього відвару натщесерце, мінімум за 30 хвилин до прийома їжі і вже через 6 днів ви не повірите своїм очам!

Перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря!

Джерело

Поділись


Новини партнерів