Названий головний продукт, який провокує прищі

Майже кожна друга жінка страждає від постійних висипань, акне і запалень. Прищі в основному виникають через порушення гормонального балансу, поганий догляд за шкірою і неправильне харчування. Але якщо ви перепробували усі методи і опустили руки на шляху до здорової шкіри, тоді косметологи рекомендують ще раз звернути увагу на продукти харчування, які ви вживаєте щодня.

Косметологи вирішили назвати всього лише один продукт, який провокує прищі і акне – це молочні продукти. Саме коров’яче молоко провокує постійні висипання, внаслідок чого ви не можете отримати здорову шкіру обличчя.

Як стверджують фахівці молочна продукція має в складі більше 20 гормонів і хімічних речовин, оскільки корів годують антибіотиками, протизапальними і протигрибковими препаратами. Тому, якщо ви фанат молока, тоді краще вживати натуральне рослинне молоко: кокосове, кедрове або макове, або ж можна замінити коров’яче молоко на безлактозне.

Пам’ятайте, якщо ви вирішили виключити молочні продукти з свого раціону, тоді вам потрібно наситити його продуктами, багатими на кальцій – кунжут, зелень, горіхи і соя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів