Старовинний рецепт допоможе вилікувати навіть безнадійно пошкоджені п’яти

Сухість і тріщини на стопах – неприємна проблема, з якою стикаються багато з нас у міру дорослішання.

Можливо перше, що роблять люди, які зіткнулися з такою проблемою – купують «чудодійний крем» за космічними цінами. Але він, в кінцевому підсумку, навряд чи допоможе. Щоб вирішити проблему «дешево і сердито», як то кажуть, можна використовувати перевірений поколіннями засіб, про який ми розповімо в сьогоднішній статті.

Щоб ефективно вилікувати тріщини на стопах і позбутися від сухості шкірних покривів, достатньо застосувати простий метод, що включає в себе три кроки.

1. Зробіть ванну для п’ят. У таз налийте теплу воду так, щоб вона повністю закривала стопи. У воду додайте 20 грам харчової соди і все ретельно перемішайте. Тримайте ноги в тазу протягом 20 хвилин, а потім потріть їх пемзою, після чого протріть рушником.

2. Тепер можна в окремій чистій посуді змішати 20 мл соняшникової олії і 10 грам цукрового піску. Отриманою сумішшю протріть масажними рухами стопи. Відразу ж по завершенню процедури промийте ноги теплою водою.

3. На завершення процедури потрібно розтопити в зручному посуді 30 мл соняшникової олії з невеликим шматочком воску. Коли віск розтане, його разом з олією втирайте в ноги і закутайте їх у непотрібну стару хустину. Через півгодини змийте засіб.

Спробуйте і результат вас здивує. Не забудьте поділитися цим секретом з друзями!

Джерело

Поділись


Новини партнерів