Ефективна ягода для запобігання раку

Цілющі властивості цієї ягоди важко переоцінити!

Аронія ефективно очищає організм людини від шкідливих речовин і важких металів і тому є корисним профілактичним засобом проти раку.

Багато досліджень показали, що аронія має протипухлинну активність через високу ефективність в знищенні злоякісних пухлинних клітин головного мозку, легенів, молочної залози, товстої кишки і печінки.

Враховуючи, що ягоди аронії усувають важкі метали з організму людини, що також позитивно впливає на самопочуття людини.

Аронія багата антиоксидантами, флавоноїдами, мікроелементами, фолієвою кислотою і вітамінами В, С і Е. Через високу долю антиоксидантів і вітамінів С і Е.

Ці ягоди мають противірусну, антибактеріальну і протизапальну дію, багаті антиоксидантним антоціанином, який зміцнює імунітет, згубно діє на ракові клітини і уповільнює процес старіння клітин особливо шкіри.

Вони допомагають поліпшити роботу шлунку, а також стимулюють роботу щитовидної залози і особливо рекомендується людям з гіпотиреозом.

Аронія також запобігає серцево-судинним захворюванням. Цей плід знижує високий тиск і рівень холестерину і сприяє виробництву хорошого холестерину.

Аронія стимулює печінку, допомагає при жовчних каменях і запаленні жовчного міхура. Благотворний вплив на нашу травну систему – заспокоює спазми і біль в кишківнику, зменшує запалення слизових оболонок кишківника і зупиняє діарею.

Вона також ефективна для схуднення.
Ці ягоди допомагає підтримувати ідеальна вага тіла. Дослідження вчених показало, що аронія стимулює виділення важких металів і деяких радіоактивних речовин з організму людини.

Звичайно, усе це означає, що аронія є ефективним засобом проти ожиріння, пухлин і радіації.

Ягоди аронії рекомендується вживати по 50-60 грам 3 рази в день за 30 хвилин до їжі впродовж 2-3 тижнів, після чого роблять перерву на 1-2 місяці і у разі потреби, курс лікування повторюють.

Перед прийомом будь-яких засобів народної медицини рекомендується консультація з вашим лікарем.

З обережністю приймати хворим гіпертонією і стенокардією, оскільки передозування веде до підвищеної здатності згущуватися крові.

Джерело

Поділись


Новини партнерів