Антивікова дієта: 7 продуктів з гормоном молодості

Віковий догляд за собою і відновлювальні процедури обходяться досить дорого і займають багато часу. Однак ви можете подумати про це заздалегідь, і дотримуватися правильного способу життя, який допоможе вашій шкірі і вашому волоссю довго зберігати красу і молодість.

Почати варто з харчування. Адже в багатьох продуктах, які цілком доступні кожному з нас, міститься багато корисних і поживних речовин, необхідних нашій шкірі для того, щоб відстрочити вікові зміни.

насіння соняшнику

Їжа-наркотик, яку просто неможливо перестати їсти, якщо ви вже почали, насправді може принести величезну користь вашій шкірі. У них дуже багато вітаміну Е, а адже саме він – один з головних інгредієнтів, який допомагає зберегти молодість вашої шкіри.

Звичайно, необов’язково вживати їх у величезній кількості прямо з пачки. Буде чудово, якщо ви будете додавати невелику кількість очищеного насіння в салати і каші. А ось в якості самостійного перекусу насіння може бути не кращим варіантом, особливо якщо ви не знаєте міру – це досить калорійний продукт і може привести до зайвої ваги.

Лляне насіння

Дуже корисна річ не тільки для краси, а й для здоров’я – це лляне насіння. У цьому продукті дуже багато ненасичених жирів, які дуже потрібні нашому організму для нормального функціонування. Саме ці речовини допомагають відстрочити появу пігментних плям і тонких мімічних зморшок.

Темний шоколад

У ньому дуже багато жирних кислот, які сприяють утриманню вологи в клітинах шкіри. Крім того, цей продукт містить речовини, які володіють ліфтинг-ефектом, тому, якщо темний шоколад входить в ваш звичайний раціон, ви можете відтягнути момент появи зморшок.

натуральний йогурт

По-перше, цей продукт має величезне значення для травлення. По-друге, він допомагає контролювати появу зайвої ваги. І, нарешті, в натуральному йогурті багато білків, які допомагають боротися з дрібними зморшками і відстрочити їх поява. А ось солодких йогуртів з підсолоджувачами, звичайно, варто уникати.

лосось

У цій рибі можна знайти жирні кислоти омега-3, який є справжнім скарбом для тих, хто хоче виглядати молодо. Завдяки їм шкіра стає зволоженою, отримує досить харчування, а поява перших зморшок значно гальмується. А ще при регулярному вживанні лосося у вас будуть дуже гарне волосся.

Солодкий перець

У перці багато каротиноїдів, які перешкоджають тому, що шкіра стає зморшкуватою. А ще у них є відмінна властивість – вони допомагають позбутися від акне і їх наслідків. Також цей продукт рекомендований тим, хто страждає від набряків.

ягоди

Особливо вітаються ті, які синього кольору. У них міститься багато антиоксидантів, які захищають шкіру від дії вільних радикалів. А вони завдають шкоди навіть тим, хто харчується правильно і веде здоровий спосіб життя. Тому, якщо ви хочете виглядати молодше якомога довше, вживайте чорницю і ожину. Крім того, темна слива також володіє всіма вищеописаними властивостями.

Вживати їх можна просто так або додавати в смузі. Ідеальний варіант – смузі з натуральним йогуртом.

Поділись


Новини партнерів