Проста суміш для очищення крові

Приймаючи 1 склянку цього напою щодня, я позбавилася від анемії, понизила кислотність і забула про проблеми з шлунком!

Кмин – це блідо-зелене насіння рослини, схожої на петрушку. Його використовували ще в древні римляни, так він має унікальні цілющі властивості.

У наш час кмин досить поширений, оскільки він легко вирощується і може адаптуватися до будь-якого клімату. Ця спеція навіть згадується в Старому Завіті.

Кмин дуже часто використовують як приправу, завдяки його пряному аромату і пікантному, гіркуватому смаку.

Окрім приготування їжі, кмин також може використовуватися в народній медицині, адже він має безліч переваг для вашого здоров’я.

Сьогодні ми розповімо вам рецепт напою, який покращує здоров’я у багатьох відношеннях, оскільки він є багатим джерелом заліза, магнію, калію і міді.

Цей напій пропонує безліч переваг для нашого організму, наприклад:

1. Поліпшення кровообігу. Напій з кмином ефективно підвищує циркуляцію крові, таким чином значно зменшуючи біль в організмі.

2. Бореться з підвищеною кислотністю в організмі. Напій з кмином підлужнює організм, таким чином допомагає запобігати різним хронічним захворюванням, а також очищає організм від накопичених відходів і токсинів.

3. Зменшує живіт. Дуже часто неправильне харчування і інші умови призводять до проблем з шлунково-кишковим трактом, викликаючи здуття живота і інші проблеми з кишківником. Цей напій допоможе позбавитися від цих проблем.

4. Низький рівень гемоглобіну, болі в шлунку і головний біль. Цей напій допоможе заспокоїти болі в животі і головні болі, а високий вміст заліза допоможе підняти рівень гемоглобіну в крові і поліпшити аналіз крові.

5. Втрата ваги і зниження рівня холестерину. Ця спеція понизить рівень холестерину, очистить кров, зменшить ризик серцевих захворювань і прискорить процес втрати ваги.

Рецепт!

Інгредієнти:

1 чайна ложка кмину
1 склянка води

Приготування:

Замочіть кмин у воді на ніч, а вранці, закип’ятіть суміш і процідіть. Пийте цей відвар впродовж усього дня, щоб насолодитися усіма перевагами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів