2 засоби від болю в суглобах і спині

Цей засіб допоможе швидко позбавитися від болю! Просто приготувати і легко застосовувати!

Вас часто турбують болі в суглобах, спині і судоми ніг, особливо в нічний час, то ми рекомендуємо вам спробувати ці ефективні засоби на основі цілющих властивостей лимона.

Причини таких болів можуть бути різні, але найбільш поширені через постійні рухи, що повторюються, які ви робите, або природжених захворювань або вікові зміни.

Застосування цих засобів допоможе вам швидко позбавитися від болів в суглобах, колінах, спині і усуне судоми ніг.

Рецепти з лимонною цедрою і маслиновою олією

Для усунення таких болів лимон і оливкова олія екстра вірджин, є кращими інгредієнтами, які ви можете змішувати і застосовувати, оскільки їх лікувальні властивості забезпечують хороше здоров’я в короткостроковій, середньостроковій і довгостроковій перспективі.

Мазь з лимонної цедри і оливкової олії:

Візьміть лимон і зніміть цедру, намагаючись використовувати тільки жовту частину, а не білу. Після цього добре подрібніть її, а потім змішаєте з 1 столовою ложкою оливкової олії, дайте трохи настоятися, щоб їх властивості мали бажаний ефект.

Потім обережно нанесіть на хворобливу область, виконуючи м’який масаж впродовж 10 хвилин, обидва компоненти будуть проникають в шкіру і ефективно боротися з болем і судомами.

Напій з лимонної цедри

Розріжте лимон і вичавіть сік. Цедру наріжте на дрібні шматочки і варіть в 1 літрі води протягом 1-2 хвилин, потім залишіть рідину остигати. Після цього додайте лимонний сік, перелийте у банку і бережіть в холодильнику.

Рекомендується пити теплим по 1 склянці кожен вечір за 30-40 хвилин перед сном, щоб організм пройшов процес очищення і видалив усі токсини, сечову кислоту, які можуть викликати біль в суглобах, судоми і болю в спині.

Як лимон, так і оливкова олія наділені ефірними оліями, які при вживанні або застосуванні примушують наш організм краще поглинати усі поживні речовини, що потрапляють в організм.

Крім того, жирні кислоти і їх антиоксиданти розслабляють м’язи і суглоби, знімаючи напругу тіла і запобігаючи виникненню якого-небудь захворювання.

Джерело

Поділись


Новини партнерів