Топ-3 продуктів, від яких неможливо поправитися

Експерти здорового харчування запевнили, що серед продуктів є і такі, які можна вживати в будь-якій кількості, оскільки від них неможливо набрати зайві кілограми.

Огірки

Першу сходинку в рейтингу низькокалорійних продуктів посіли огірки, які на 95% складаються з води. Саме завдяки цьому огірки сприяють очищенню організму і виведенню з нього токсинів.

Стебла селери

Як відомо, стеблова селера містить велику кількість води і грубої клітковини, яка не засвоюється в організмі. Завдяки низькій калорійності селера може бути першим продуктом під час схуднення. З неї можна приготувати легкий гарнір до м’яса, або салат. Селера містить мінімум калорій, але надає страві ситності.

Помідори

Мало хто знає, що в звичайних помідорах міститься всього 18 кілокалорій. Тому люди, які прагнуть позбутися від зайвих кілограмів, можуть сміливо їсти цей овоч, не боячись поправитися.

Крім цього, до списку некалорійних продуктів потрапили грейпфрут, броколі, чорниця і листя салату. Всі вони містять велику кількість корисних речовин і не можуть негативно вплинути на фігуру.

Джерело

Поділись


Новини партнерів