Три напої, які варто пити кожній жінці

Безумовно, найкорисніший напій – це звичайна чиста вода. Але є й інші напої, які здатні принести користь для жіночого здоров’я і краси.

Зелений чай з м’ятою

Зелений чай багатий антиоксидантами, а ще він містить в своєму складі фітоестрогени – рослинні гормони, які позитивно впливають на жіночий організм і знижують ризик виникнення пухлин.

Завдяки м’яті напій заспокоює і допомагає боротися з безсонням. Також м’ята покращує травлення і допоможе позбутися від дратівливості.

Какао

Какао піднімає гемоглобін, випереджаючи такі визнані продукти як яблуко, гранати буряк. Плюс до всього какао має властивість підвищувати настрій і бадьорити. Але тим, у кого є захворювання підшлункової залози, печінки і нирок, вживання напою потрібно обмежити.

Апельсиновий і журавлиновий соки

Для жіночого організму дуже потрібен вітамін С – він сприятливо впливає на шкіру, освіжаючи її і зберігаючи молодість, а також зміцнює імунітет. Тому бажано завжди мати в раціоні цитрусові, а також пити свіжовичавлені соки – зокрема, апельсиновий і журавлиновий. А ось від вживання пакетованих соків варто відмовитись, адже вони містять в своєму складі більше цукру, ніж корисних речовин.

Джерело

Поділись


Новини партнерів