Секрети очищення організму від тибетських ченців

Тибетські ченці по праву вважаються справжніми знавцями здорового життя. Вони не знають що таке метушня і стрес, їх не турбують проблеми зі здоров’ям, а їх свідомість і розум завжди зберігають ясність. Недарма вони частенько долають кордон столітнього віку. Тому їхні секрети вважаються дуже цінними. Одним з таких секретів став спосіб очищення організму від різних отруйних речовин.

Засипте в ємність звичайний рис в кількості ложок, рівних кількості ваших років. Крупу потрібно промити і залити негарячою кип’яченою водою. Закрийте все кришкою і поставте в холодильну камеру на ніч. На ранок потрібно злити рідину. Потім зачерпніть одну столову ложку рису з гіркою і зваріть. Готувати рис необхідно близько 4-х хвилин, не підсолюючи. З’їжте зварений рис до половини восьмої ранку, обов’язково натщесерце.

Частину крупи, що залишилася в ємності, знову наповніть негарячою водою і залиште до наступного прийому сніданку. Повторюйте процедуру щоранку до тих пір, поки не з’їсте весь замочений рис. Після такого своєрідного першого прийому їжі бажано відмовитися від їжі і пиття як мінімум на 3 години.

Корисна властивість цього рецепта полягає в тому, що при замочуванні з кристалічної структури рисового зерна видаляється крохмаль, і на самих зернах виникають комірки. Варений рис перетравлюється в кишечнику, а не в шлунку, і його зернятка мають адсорбуючу властивість.

Завдяки подібному харчуванню, вже після першого курсу ви зможете помітити, що ваш організм став здоровішим і міцнішим. Поперекові болі зникнуть, а хрускіт в шиї перестане давати про себе знати.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я! Перед застосуванням обов’язково порадьтеся з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів