Потужний засіб для запобігання інсульту та інфаркту

Цей рецепт дійсно ефективніше діє, ніж пігулки!

Ми усі знаємо, що наше тіло постійно працює і йому потрібна безліч поживних речовин, які ми повинні вживати щодня. Проте не усі продукти забезпечують надходження в організм поживних речовин, деякі завдають шкоди нашому здоров’ю.

Але сьогодні ми не говоритимемо про ці шкідливі продукти, краще поговоримо про два прекрасні плоди, які багато хто вважає за краще не вживати, не знаючи, що вони роблять помилку.

Ви будете здивовані, дізнавшись, що може зробити банан і авокадо для вашого тіла, якщо ви споживаєте їх хоча б 1-2 рази в тиждень!

Магній і калій є одними з найважливіших корисних мінералів для живлення людини, краще всього те, що вони обоє є присутніми у великих кількостях в цих фруктах. Є багато людей, які витрачають великі суми грошей купуючи харчові добавки, що містять ці два мінерали і деякі інші, але найголовніше що вигідніше і корисніше отримувати їх з їжі.

Що може зробити для нас вживання банана і авокадо?

Останнім часом дослідження виявили, що магній, основний мінерал авокадо і калій, отриманий з бананів, допомагає запобігти серцевим нападам, інфаркту, інсульту, шляхом поліпшення гнучкості і очищення артерій.

З іншого боку, якщо вживання цих двох поживних речовин є недостатнім, існує високий ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Дослідження показали, що достатня кількість калію і магнію сприяє декальцифікації артерій. Судинна кальцифікація – це сильне накопичення кальцію в тканинах, кровоносних судинах і органах. Коли цей стан розвивається, система кровообігу не може нормально працювати.

Зазвичай ці артеріальні перешкоди вимагають хірургічного втручання, проте регулярне вживання бананів і авокадо може запобігти візиту в операційну.

Наявність дієти, багатої магнієм і калієм, не лише допомагає запобігти утворенню кальцію в артеріях, але і інші проблеми, такі як серцеві захворювання, гіпертонія, інсульт, метаболічний синдром і інші серцево-судинні і ниркові захворювання.

Змішування цих мінералів допомагає сердечній функції, дивно, що вживання авокадо і банана щоденне, неймовірно ефективні у відвертанні серцевих нападів.

Магній є однією з основних відповідальних речовин за підтримку адекватного рівня кальцію, виявленого в організмі, тому що, коли мало магнію, кальцій збільшується, що призводить до м’язових спазмів, гіпертонії і серцевого нападу.

Рецепт:

1 стиглий банан

1/2 авокадо

150 мл очищеної води

Помістіть інгредієнти у блендер і перемішайте до однорідного стану.

Рекомендується вживати між прийомами їжі 2-3 рази на тиждень.

Джерело

Поділись


Новини партнерів