Натуральний напій, який повністю відновить хрящі і позбавить від болю в колінах

Коліна – це частина тіла, яка з роками найбільше страждає. Просто гуляючи, бігаючи або носячи незручне взуття наші коліна отримують більше навантаження.

Згодом це викликає сильні болі, які позбавляють нас рухливості. Це відбувається через зношування хрящів і зв’язок наших суглобів.

У цій статті ми розповімо вам як приготувати найсильніший засіб для відновлення хрящів. Цей рецепт допоможе швидко позбутися від болю і поліпшити стан суглобів і їх рухливість.

Головною перевагою цього препарату є те, що він не містить небезпечних хімічних речовин, які можуть пошкодити нашу печінку і нирки.

Цей засіб володіє протизапальними властивостями, які усувають біль у колінах і інших суглобах.

Крім того, у нього є компоненти, які завдяки вмісту магнію, бромелана, вітаміну С і кремнію зміцнюють наші зв’язки і сухожилля.

Рецепт!

Що нам знадобиться:

  • 100% натуральний апельсиновий сік (1 стакан).
  • Порошок кориці (1 столова ложка).
  • Бджолиний мед (за смаком).
  • Ананас (2 чашки – нарізаного кубиками).
  • Вівсяні пластівці (1 склянка).
  • Подрібнений мигдаль (½ чашки).
  • Очищена вода (3 склянки).

Підготовка та використання:

Змішайте воду з вівсянкою і варіть протягом декількох хвилин. Коли вівсянка приготовлена, вимкніть вогонь і дайте їй охолонути.

Після повного охолодження додайте її в блендер разом з іншими інгредієнтами і подрібніть до однорідності. Якщо потрібно, можете додати трохи води (на ваш смак).

Щодня приймайте цей чудовий напій по 1 склянці натщесерце, мінімум за 30 хвилин до їжі і ви помітите, як болі поступово зникнуть, а суглоби, зв’язки і сухожилля поступово відновляться.

Перед застосуванням засобів народної медицини проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів