Ефективний засіб від діабету і хвороби Альцгеймера

Чудовий смак і аромат цього чаю подарує вам бадьорість і не лише! Упізнайте усі його секрети!

Цей протизапальний чай, приготований з натуральних продуктів, допоможе поліпшити самопочуття уранці, якщо ви прокинулися з головним або м’язовим болем, які утрудняють початок нашого дня.

Він є ефективним способом лікування різних захворювань і який ми можемо регулярно використати.

Чай смачний і є відмінним джерелом хорошої енергії для бадьорого початку дня, він надає силу і оптимізм.

До складу входять тільки натуральні інгредієнти, які мають потужні цілющі властивості:

Кориця стимулює, закутує нас своїм унікальним ароматом і є незамінним інгредієнтом у багатьох наших десертах. Переваги кориці неймовірні!

Вона понизить рівень холестерину. Іншою перевагою цієї спеції є те, що вона дуже ефективна при контролі рівня цукру в крові.
Це хороший термоген, який дозволяє прискорити обмін речовин. Високий вміст антиоксидантів діє як протизапальний засіб, здатний зміцнювати імунну систему.

Якщо ви вживаєте регулярно чай з корицею уранці, то зайва вага активно зменшуватиметься.

Куркума – цей лікарський корінь відомий передусім своєю протизапальною здатністю. Він здатний боротися з гістаміном і природним кортизоном, усуваючи запалення.

Використовувана з давніх часів в азіатських країнах, куркума є потужним антиоксидантом і антисептиком, який бореться з передчасним старінням, зміцнює імунну систему, захищає проти хвороб, таких як хворобу Альцгеймера, рак і судинні захворювання.

Куркуму можна використати в якості природного лікування проти остеоартриту або ревматоїдного артриту. Він піклується про роботу головного мозку, збільшуючи виробництво допаміну і серотоніна.

Імбир – якщо ви страждаєте гіпертонією, краще уникати вживання імбиру. Він має властивості, дуже схожі на ібупрофен, він є природним протизапальним засобом, який бореться з м’язовими, суглобовими і головними болями, знижує рівень холестерину в крові (ЛПНП) і дуже корисний у разі остеоартриту.

Багато жінок п’ють імбирний чай, тому що він зменшує симптоми менструації. Він може бути природною альтернативою багатьом препаратам (тільки не перестарайтеся у вживанні імбиру, пам’ятайте, що все корисно в міру).

Кокосова олія корисна для схуднення. Але насправді є багато достоїнств, властивих цьому натуральному продукту. Якщо ви страждаєте гіпотиреозом, кокосова олія буде дуже корисна для регулювання роботи вашої щитовидної залози і боротьби з наслідками цього захворювання.

Кокосова олія є потужним природним антибактеріальним засобом. Це може допомогти вам впоратися з нейродегенеративными захворюваннями, такими як хворобу Альцгеймера.

Воно містить вітаміни, мінерали і антиоксиданти, які піклуються про вашу печінку і діють як потужний протизапальний засіб.

Потурбуйтеся про свою шкіру і зміцніть своє волосся і нігті, вживаючи 1 столову ложку кокосової олії в день. Воно також забезпечує енергію і витривалість. І навіть покращує травлення і дозволяє нам краще поглинати поживні речовини.

Можливо, що комбінація усіх цих елементів притягнула вашу увагу. Але спочатку звернете увагу, що ми використовуватимемо в нашому рецепті дуже невелику кількість кожного.

Якщо ви страждаєте від гіпертонії або вживаєте антикоагулянти, краще проконсультуватися з лікарем про те, чи слід вживати вам куркуму і імбир.

Чай:

інгредієнти:

1 грам імбирного порошку або пару шматочків свіжого кореня імбиру
1 грам порошку куркуми
1 грам цейлонської кориці
1 чайна ложка кокосової олії (15 г)
1 столова ложка натурального меду (25 г)
1 склянка очищеної води (200 мл)

Доведіть воду до кипіння і додайте куркуму, імбир і корицю. Перемішайте і залиште настоюватися впродовж 15 хв. Потім додайте мед і обов’язково додайте чайну ложку кокосової олії, а потім ви зможете насолодитися цим чудовим напоєм.

Джерело

Поділись


Новини партнерів