8 продуктів для очищення артерій і зниження високого тиску

Ці продукти варто додати у свій раціон харчування!

Наша їжа грає ключову роль в нашому житті! Адже уся їжа, яку ми їмо, має ряд спеціальних якостей, які покращують або погіршують роботу нашого організму.

Коли ми їмо поспішно і не готуємо здорові і багаті поживними речовинами страви, наше здоров’я погіршується і починають розвиватися хвороби.

Важливо усвідомити і змінити наші звички в їжі, збільшивши споживання корисних продуктів, які, окрім захисту імунної системи, допоможуть вам очистити ваші артерії, відчути значне поліпшення самопочуття і зупинити або не допустити розвитку захворювань.

Ми пропонуємо вам список продуктів, які допомагають ефективно очистити наші судини!

Яблука – дуже здорові фрукти, які мають антиоксидантні властивості, вітаміни, мінерали і волокна, які активно працюють в організмі, щоб понизити рівень холестерину і очистити артерії від жирів. Крім того, пектин відповідає за поліпшення стану серця, знижуючи підвищений тиск і ризик серцевого нападу.

Вівсянка містить велику кількість клітковини, тому на додаток до того, що ви втрачаєте зайву вагу, вона чудово підходить для зниження рівня тригліцеридів, холестерину і глюкози, які можуть впливати на кров’яний тиск. Вона також стимулює спалювання жирів і дає нам додаткову енергію.

Томати широко використовуються для виготовлення напоїв, тушкованого м’яса, овочів і салатів. Вони містять багато клітковини, вітамін С, антиоксиданти і відмінні протизапальні властивості для боротьби з багатьма захворюваннями, серед яких артеріальні проблеми і надмірна вага.

Морська риба має високий вміст омега-3 і настійно рекомендується вживати для зниження рівня холестерину в організмі. З іншого боку, набагато краще споживати їх за обідом:

Сардини
форель
Скумбрія
Лосось
Тунець
Оселедець

Куркума – приправа, яку широко використовують не лише в кулінарних стравах, але і в лікарських рецептах для контролю рівня глюкози в крові. Відомо, що запобігати і боротися з діабетом типу 2, але його також можна використовувати для контролю рівня холестерину і підтримки чистоти артерій.

Авокадо – це дуже смачний і поживний плід. Більшість жінок використовують його для косметичних цілей, оскільки воно містить антиоксиданти і вітаміни, які регенерують волосяні фолікули, покращують зовнішній вигляд волосся і покращує шкіру. Він також уповільнює старіння і служить для стимулювання серцевої діяльності і запобігання закупорки артерій.

Оливкова олія – жирні кислоти цієї олії призначені для лікування різних захворювань. Лікарі рекомендують її для зменшення рівня поганого холестерину, дієтологи радять збільшити споживання, щоб схуднути і можуть бути використані для поліпшення стану дерми. Її антиоксиданти відповідають за захист імунної системи і запобігання проникнення токсинів і бактерій в організм.

Часник – це природний антибіотик, який запобігає і знищує усі види інфекцій. Вживання зубчика часнику в день може допомогти в різних аспектах, включаючи очищення артерій і усунення запалення в організмі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів