Методи схуднення, які ваш шокують

Струнке та худорляве тіло в тренді вже довгий час. Іноді люди використовують такі методи схуднення, які можуть призвести до погіршення здоров’я та навіть смерті. Ми зібрали найпопулярніші варіанти.

Куріння замість їжі. Відомо, що викурювання однієї-двох сигарет трохи притупляє голод, але дія нікотину також шкідлива для здоров’я, як і для канцерогенних жирів і шкідливого холестерину.

Тиха година замість сніданку, обіду і вечері. На початку 20 століття панночки спали цілу добу безперервно, щоб не з’їсти чогось зайвого. Їм вдавалося проспати по 2-3 доби, адже для цього вони зловживали снодійними. Результат, звичайно був, але і проблем зі здоров’ям у майбутньому вони придбали чимало.

Дієта “на черв’яках”. Це найжахливіший спосіб, до якого вдавалися найсміливіші жінки і чоловіки. Їм в кишечник разом з їжею заносилися личинки гельмінтів, які мають властивість виростати до декількох метрів в довжину і поїдати все, що зустрічається на шляху, в тому числі і внутрішні органи людини. Діарея, блювота, запаморочення, отруєння – і це ще не всі “побічні” ефекти такої методики схуднення.

Відвар з шкіри, кісток, копит і іншого “сміття” м’ясної промисловості. Цей напій мав викликати у людини відразу до їжі. І йому це дійсно вдавалося, ось тільки понад шістдесят людей, випробували цей спосіб схуднення, незабаром померли і причина у всіх була однаковою – серцевий напад.

Джерело

Поділись


Новини партнерів