Що станеться з вашим організмом, якщо кожен день пити воду з медом

Ми часто чуємо і читаємо про те, що потрібно пити багато води. І це зрозуміло, адже на 80% наше тіло складається саме з неї.

Вода підтримує всі функції в нашому організмі, починаючи від транспортування поживних речовин і кисню і закінчуючи переварюванням їжі. Тому ми точно знаємо, що вода потрібна нам. Але воду можна зробити ще кориснішою, якщо додати до неї меду. Ви скажете, що мед солодкий, що він містить багато вуглеводів і його краще уникати? Мед солодкий, так, але уникати його не потрібно, навіть не можна, тому що він неймовірно корисний для нашого організму. Випиваючи щодня склянку теплої води з медом, ви можете поліпшити своє здоров’я і захистити себе від хвороб. Саме це і відбувається, коли ви п’єте воду з медом кожного дня. Давайте розглянемо детальніше, що саме трапиться, якщо включити в раціон регулярне вживання води з медом.

1. Зменшується здуття живота

Звичайно, це звучить не дуже приємно, проте для когось це питання може бути дуже серйозним. Так що, якщо у вас є така проблема, просто привчіть себе постійно пити склянку медової води – мед нейтралізує гази, а ви швидко відчуєте легкість, як ніби скинули 2-3 кг в одну мить.

2. Зміцнюється імунна система

Мед дуже добре вживати для зміцнення імунітету. Щоб отримати максимальну користь, намагайтеся купувати натуральний органічний мед, саме він найкраще бореться з бактеріями. У такому меді багато ензимів, вітамінів і мінералів, які і захистять вас від ненависних мікробів.

3. Виводять токсини

Мед і вода – найкраща комбінація для вимивання сміття з організму. Попрощайтеся з токсинами і привітайте очищення. Невелика підказка: якщо додати ще й лимон – ефект буде набагато кращим. Таке поєднання має ще й відмінний сечогінний ефект – набряки зменшаться.

4. Шкіра стане світлішою і чистішою

Так, мед – натуральний антиоксидант, який допомагає вимивати токсини, а завдяки антибактеріальним властивостям, мед допомагає підтримувати шкіру чистою і світлою.

5. Знизиться вага

Ви скажете: “А як же цукор?” Так, в меді міститься цукор, але цей цукор дуже сильно відрізняється від звичайного білого, який ми звикли вживати. Натуральні цукри, що містяться в меді, допоможуть знизити тягу до солодощів – тортів, цукерок, шоколаду та газованої води. Якщо ви заміните солодкі напої водою з медом, то зможете зменшити споживані калорії аж до 64%!

6. Підлікувати хворе горло

Мед – чудовий зимовий засіб, і на це є вагома причина. Мед пом’якшує хворе горло і зігріває в холодні дні. Мед – натуральний засіб який допооможе побороти респіраторні інфекції і кашель, тому не забувайте про нього, якщо підхопите застуду. Звичайно, мова йде тільки про натуральний продукт.

7. Відрегулює рівень цукру в крові

Як ми вже говорили, хоч мед і містить цукор, але це зовсім не те ж саме, що і звичайний білий цукор. Поєднання фруктози і глюкози допомагає регулювати рівень цукру в крові, а також знижує вміст холестерину.

8. Профілактика серцевих захворювань

Чудовий бонус! Флавоноїди і антиоксиданти, що містяться в меді, допомагають запобігти або зменшити ризик серцевих захворювань. Дослідження показали, що мед “приборкує” процеси окислення поганого холестерину в організмі людини, а такий холестерин завдає чимало шкоди серцю і може привести до серцевих нападів.

Не варто чекати, біжіть на кухню, ставте чайник і не забудьте покласти ложку меду в склянку. Будьте здорові!

Джерело

Поділись


Новини партнерів