5 ефективних домашніх процедур для схуднення в області живота

Особливістю жіночої фігури є наявністю грудей, стегон і, на жаль, невеликих жирових відкладень на животі. І скільки б ви не качали прес, жирок все- рівно залишиться, приховуючи мальовничі кубики пресу.

Прибрати горезвісні відкладення жирових запасів в районі талії можна тільки, обмеживши себе в калорійному харчуванні і, отже, зменшивши свою вагу і об’єм талії.

Але навіть у разі різкого схуднення, шкіра на животі ризикує залишитися в’ялою, і збиратися в неестетичні складки, в той час як ви сідаєте або згинаєтеся.

Як домогтися плаского живота і ідеального стану шкіри на животі?

Комплекс заходів, що включає масаж, ванни для схуднення, обгортання і маски для живота допоможуть жінкам у боротьбі за красу цієї важливої ​​частини жіночого тіла.

Вершкова маска для зменшення живота

– підігріті вершки
– столова ложка сухих дріжджів
– 2 столових ложки меду
– ефірні масла герані або вербени

Змішайте вершки з дріжджами і медом, і залиште настоятися на півгодини. Залежно від консистенції меду і жирності вершків, можете варіювати співвідношення компонентів. Маса повинна бути схожа на косметичний крем для тіла.

Після того, як належний час мине, додавайте в крем ароматичні масла і наносьте на живіт . Ця суміш має властивість зменшувати жирові відкладення.

Маска з глини для талії

– півкілограма чорної глини;
– добавки, згідно вподобанням (кава, ефірні масла, відвари трав)

Перемішайте глину з водою. Консистенція майбутньої маски для живота повинна нагадувати жирну сметану. Додайте мелені кавові зерна, мед, відвар ромашки, липи або пару крапель улюбленого аромамасла і нанесіть на живіт.

Ідеальна шкіра живота: 5 ефективних домашніх процедур

Після того, як талія рівномірно покрита косметичною сумішшю, укутатись поліетиленом в області талії і посидіти в спокої близько півгодини.

Змивайте маску, виконуючи масажні рухи. Особливо це стосується випадків, якщо в якості допоміжних компонентів ви додавали мед або каву. Таке обгортання для живота зменшить обсяг талії і поліпшить стан шкіри.

Кропивна маска для плаского животика

– 2 столові ложки висушених кропив’яних листків
– півтори склянки окропу

Залийте висушене листя кропиви, яке можна купити в аптеці, окропом і поставте на слабкий вогонь на 10 хвилин. Дайте відвару трохи охолонути, змочіть марлю, пелюшку або просто відріз бавовняної тканини в крапивному відварі і накладіть на живіт. Покрийте тканину плівкою і рушником і полежіть нерухомо півгодини. Постарайтеся не мити живіт до самого вечора або навіть до наступного ранку.

Така маска сприяє схудненню.

Підтягуюча маска з дріжджами

– пивні дріжджі (15-25 грам, в залежності від розмірів живота)
– половина склянки жирних вершків
– теплий рідкий мед, половина склянки

Розведіть сухий дріжджовий порошок з вершками.

Коли суміш стане однорідною, введіть мед і наносьте на живіт.

Така маска добре підтягує шкіру, стимулює всі процеси і сприяє розщепленню надлишкового жиру.

Кавова маска з підтягуючим ефектом

– залишки кавової гущі після випитої кави (50 грам)
– 1 столова ложка морської солі без добавок
– 1 столова ложка будь-якого крему для тіла

Ідеальна шкіра живота: 5 ефективних домашніх процедур

Перемішайте кавову гущу і сіль з кремом і нанесіть на живіт. Постійно масажуйте тіло, втираючи кавово-сольовий скраб.

Через чверть години змийте залишки прохолодною водою. Цей скраб чудово підтягує шкіру і дозволяє за кілька місяців впоратися з в’ялістю шкіри на животі.

Не поспішайте ховати свій животик! Молодість швидкоплинна, встигніть насолодитися своєю ідеальною фігурою!

Застосовуйте народні рецепти для тіла і ви з легкістю і без особливих фінансових затрат зробите свою шкіру ідеальною і гідною захоплення і заздрості!

Джерело

Поділись


Новини партнерів