5 продуктів, які необхідно їсти кожній жінці

Жіноче здоров’я та краса вимагають особливої ​​уваги і турботи. Щоб мати доглянутий вигляд і зберігати енергійність, необхідно дотримуватися кількох правил щоденного раціону. Ми склали для вас список продуктів, які допомагають жінкам залишатися гарними і здоровими на довгі роки.

МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

Сири і йогурти – основа раціону французьких жінок, які славляться своєю стрункою фігурою і природною красою. Справа в тому, що основним мікроелементом всіх молочних продуктів є кальцій. Він необхідний організму для підтримки здоров’я зубів, волосся і нігтів. Також кальцій зміцнює кістки, а це означає, що при його нестачі з’являються проблеми зі спиною і м’язами, і як наслідок погіршується постава. Якщо ви не можете вживати лактозу, включіть в раціон тофу і горіхи – ці продукти також багаті кальцієм.

ЧЕРВОНА РИБА

Жирні сорти риби містять незамінні для жіночого здоров’я Омега-3 кислоти. Саме ці речовини відповідають за пружність і еластичність шкіри, захищаючи клітинну мембрану від пошкоджень. Таким чином, включивши червону рибу в своє меню, ви гарантовано відтермінуєте появу передчасних зморшок і надовго збережете красиво окреслений овал обличчя. Дієтологи рекомендують вживати сьомгу, лосось або горбушу як мінімум двічі в тиждень.

ПРОДУКТИ, БАГАТІ ВІТАМІНОМ С

Ківі, цитрусові фрукти, журавлина і болгарський перець – ось головні продукти для краси жінок. Вони багаті на вітамін С, який відповідає за пружність і здоров’я шкіри. Також вітамін С бере участь в роботі імунної і нервової систем, а значить підвищує захисні функції організму.

БРОКОЛІ

Вчені встановили, що завдяки високому вмісту вітамінів групи В, броколі сприятливо діє на нервову систему, перешкоджаючи розмноженню шкідливих бактерій в організмі. Регулярне вживання цього овоча покращує діяльність всього організму і продовжує його молодість. Жінкам рекомендується вживати броколі мінімум 2 рази на тиждень.

ГІРКИЙ ШОКОЛАД

Неймовірно, але факт: шоколад є корисним і навіть незамінним продуктом для жінок. У його склад входить магній, марганець, мідь, цинк і фосфор – всі ці мінерали відповідають за зміцнення кісткової тканини, а також допомагають нормалізувати гормональний фон. Втім, лікарі рекомендують не захоплюватися і з’їдати не більше 25 грамів гіркого шоколаду в день.

Поділись


Новини партнерів