Ось деякі з причин, через які вживання банана краще, ніж таблетки

Банани – це дуже корисні фрукти, які кожен любить, але в той же час вони є дуже поживними фруктами, які дають відчуття ситості

В національному опитуванні з дослідження стану здоров’я і харчування встановлено, що дорослим слід приймати щоденну дозу 4700 мг калію і що тільки 2% дорослих задовольняють цю кількість. Ось чому так важливо споживати банани, оскільки одна одиниця середнього розміру становить майже 20% цієї дози, в якій кожен організм потребує щодня.

Це плід, який забезпечує енергію і може принести вам користь у багатьох інших речах.

Щоб ви знали все, що може зробити банан для вашого здоров’я, ми рекомендуємо вам прочитати ці поради:

Більш високе поглинання кальцію:
Банани містять фруктоолігосахариди, з’єднання, яке допомагає краще засвоювати кальцій і магній, необхідні для зміцнення кісток, зубів, нігтів і волосся. Це також пов’язано з захистом мікрофлори кишечника, знижує ризик раку товстої кишки.

Знижує кров’яний тиск:
Калій також допомагає регулювати рівні артеріального тиску, тому що він працює як засіб, що розширює судини.

Уникайте судом:
Банани допоможуть позбутися від судом і зміцнюють м’язи. Організм їх швидко перетравлює.

Поліпшення зору:
Хоча ми завжди знали, що морква – допомагає поліпшити зір, банани також вносять значний вклад. Вони містять великі дози вітаміну А, необхідні для підтримки гарного зору, оскільки вони містять сполуки, які захищають мембрани очей, запобігаючи дегенерації жовтої плями.

Збільшує потужність мозку:
Вітаміни та мінерали, виявлені в бананах, сприяють підвищенню концентрації, покращують наші пізнавальні здібності і процеси навчання.

Боротьба з депресією:
Банани можуть допомогти вам підняти настрій завдяки тому, що вони містять триптофан, який стає серотоніном, зазвичай званим «гормоном щастя». Цей нейротрансмиттер піднімає настрій, покращує настрій і дає відчуття щастя. У той же час вітамін B6, що міститься в бананах, сприяє гарному відпочинку, розслабляючи м’язи і допомагаючи вам краще спати.

Лікування запору:
Це природний регулятор активності кишечника, що полегшує симптоми діареї і запорів. Він захищає кишкову флору і шлунок, зменшуючи дію шлункових кислот.

Допомагає курцям:
Вітаміни B6 і B12 в бананах допомагають курцям оговтатися від нестачі нікотину.

Ідеально підходить для початку дня:
Хронічна втома може бути знята банановим коктейлем, молоком і чайною ложкою меду, який допоможе вам зволожити ваше тіло і активувати рівні серотоніну. Спробуйте вранці!

Як щодо додавання банана в день в якості сніданку, закуски або десерту? Це дає вам всі ці переваги, крім того, що це чудовий плід.

Поділись


Новини партнерів