Названі унікальні властивості лимонного соку

Ти не повіриш, але звичайний лимонний сік володіє чудовими властивостями! Всі знають, що в лимонному соці є вітамін С. Але на цьому наші знання зазвичай вичерпуються.

Виявляється, лимон – ціле джерело корисних речовин, які допомагають запобігти гіпертонії, цукровому діабету, розладам шлунку та іншим недугам, а також зменшують температуру тіла.

Втрата ваги
Останні дослідження доводять, що лимонний сік різними способами захищає наше здоров’я. У лимоні містяться пектинові речовини, а також клітковина, яка необхідна при лікуванні захворювань кишечника. Пектин, в свою чергу, стимулює здоровий процес втрати ваги. В цьому цитрусі також міститься дуже корисна лимонна кислота, яка бере участь в очищенні організму від шлаків.

Проблеми зі шкірою
Антиоксиданти, що містяться в лимонному соці, розгладжують зморшки, видаляють вікові плями і шрами. Вони також очищають кров, забезпечуючи здоровий і сяючий колір обличчя.

Очищення організму
Поєднання лимонного соку і води сприяє потужній дезінтоксикації. Речовини, що містяться в лимоні, допомагають відновлювати тканини нашого організму.

Хороша робота кишечника
Лимонний пектин посилює роботу кишечника і допомагає очищати товсту кишку. Використовуй лимон також в якості потужного антибактеріального засобу!

Нормалізація кислотно-лужного балансу
Випивай склянку теплої лимонної води вранці, щоб відновити кислотно-лужний баланс. Лимони мають властивість створювати лужне середовище в організмі.

Поліпшення травлення
Лимонний сік стимулює вироблення жовчі і таким чином покращує травлення.

Усунення дисбактеріозу
Завдяки своїм антибактеріальним властивостям, лимонний сік запобігає виникненню дисбактеріозу і призупиняє розмноження шкідливих бактерій.

Знеболюючі властивості
Лимонний сік знімає біль і запалення, це особливо корисно для колінних суглобів.

Схема прийому лимонного соку

Візьми одну склянку з оливковою олією, якщо немає – можна використовувати соняшникову (першого віджиму). Потім другу склянку з свіжовичавленим лимонним соком. Зроби один або два ковтки олії і запий стількома ж ковтками соку.

Хвилин через 15 або 20 процедуру потрібно повторити, і так кілька разів, поки не вип’єш всю олію і сік.

Якщо у тебе виявлені будь-які захворювання травного тракту, вживати такий сік категорично заборонено!

Джерело

Поділись


Новини партнерів