Лікарі розповіли про небезпечні несезонні фрукти і овочі

Є так звані «сезонні» продукти, які є цілком безпечними для здоров’я. Вони виросли в свій час, і для їх вирощування застосовували мінімум хімії. Буває, що і несезонні продукти вирощуються безпечно, але деякі з них краще взагалі не їсти.

Це помідори, для їх вирощування поза сезоном використовують стимулятори росту, як і для гороху. Персики можуть містити багато пестицидів, останні можуть бути присутніми і в салаті Латук. Гриби небезпечні тим, що збирають в собі багато шкідливого, а в період міжсезоння шкідливих речовин стає дуже багато.

Кукурудза створює менше проблем з вирощуванням, аніж зі зберіганням, оскільки для  останнього застосовується багато хімії. Це стосується і спаржі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів