Омолодження організму: 2 унікальних рецепти від відомих лікарів

Унікальний рецепт, придуманий шведським доктором, володіє відразу декількома властивостями. Перш за все, він має омолоджуючу дію, оскільки здатен підтягнути зморшки, які з’явилися на вашому обличчі.

По-друге, до складу рецепта входять компоненти, що сприяють очищенню всіх внутрішніх органів.

І нарешті, по-третє – засіб має лікувальні властивості.

Основу даного рецепта становить так звана шведська гіркота.

До її складу входять:

по 10 г алое, коріння дудника, ревеню та куркуми, листя сени, манни, натуральної камфори, по 5 г мірри і кореня оману, а також 0,2 г шафрану.

Всі інгредієнти заливаються 1,5 л горілки, настоюється суміш протягом 2 тижнів, бажано на південному вікні і при постійному збовтуванні.

Курс прийому шведської гіркоти – близько 21 дня. Призначають малі дози настоянки в кілька підходів.

У нас шведську гіркоту адаптували під вітчизняну флору.

Наш рецепт містить:

– замість алое – полин звичайний (чорнобиль);

– замість манни – мумійо або родіола рожева;

– замість куркуми – полин;

– замість мірри (ладану) – соснові нирки плюс по 10 г кореня лопуха, календули і Мар’їн корінь.

Відшукати запропоновану нами сировину для цього засобу набагато простіше, однак приймати даний препарат необхідно тільки після консультації з лікарем.

Процедура омолодження та очищення організму за К. Ніші

Японський професор К. Ніші пропонує щось на зразок часникової терапії. Це й не дивно, оскільки в часнику поряд з іншим містяться такі мікроелементи, як алюміній і магній.

Саме від них залежить цілісність усіх слизових оболонок організму: шлунково-кишкового тракту, легенів, носоглотки, в тому числі внутрішньої оболонки судин і слизової порожнини серця.

Рецепт лікувальної настоянки з часнику

Очистити часник і розтерти його для отримання 350 г часникової пасти.

Викласти отриманий продукт в скляну банку і залишити настоюватися. Обов’язково накрити банку кришкою і темною тканиною.

Коли паста відстоїться (а це буде помітно по виділенню соку), відокремити від часникової маси найбільш соковиту рідку частину.

Перелити цю рідину в 500-мілілітрову пляшку. Додати 200 мл чистого медичного спирту. Щільно закрити пляшку і поставити суміш в прохолодне місце (але не в холодильник).

Закупорену пляшку накрити іншою посудиною, повністю сховавши ємність з часником.

Через 10-12 днів процідити отриману настойку через щільну лляну тканину, потім налити рідину в пляшку і заховати її ще на 2-3 дні під ту ж ємність, яка щільно закривається.

Засіб готовий до вживання.

Схема прийому

Будь-яку дозу настоянки необхідно змішувати з 50 мл холодного кип’яченого молока. Дозволяється замінювати молоко будь-яким іншим кисломолочним продуктом (кефіром, рідким йогуртом і т. Д.).

Приймати засіб за 30-40 хв до їжі. З 6-го по 10-й день кількість споживаних крапель рекомендується зменшувати з 15 (в перші дні) до 1 краплі. На 11-й день випивати за сніданком, обідом і вечерею по 25 крапель.

Такої схеми потрібно дотримуватися близько 3 місяців.

Приймати настоянку по 25 крапель 3 рази на день необхідно, поки вона не закінчиться. Однак закінчувати її приймати краще поступово, зменшуючи дозу в кожен прийом на краплю.

Є й інша схема прийому: доходимо до 15 крапель в прийом і плавно зменшуємо до 1 краплі, потім повторюємо цей цикл.

Головне – регулярність. Не відмовляйтеся від прийому настойки на половині шляху. Ефекту від цього не буде.

Закінчена процедура оновлює і омолоджує організм, але проводити її можна частіше ніж раз в 3-6 років. Подібне очищення дуже добре допомагає при лікуванні судин головного мозку.

Очищення організму – комплексна процедура. Для досягнення ідеального результату необхідно підібрати індивідуальний курс терапії, вправ і навіть повністю відмовитися від їжі.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Перед застосуванням – обов’язково порадьтеся з лікарем.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів