Дивовижні властивості активованого вугілля для вашого здоров’я, про які ви повинні знати!

Активоване вугілля використовується для очищення і детоксикації організму безпечним і природним способом.

Як його використовувати і що таке активоване вугілля?

Активоване вугілля є продуктом рослинного походження і має властивість поглинання газів, хімічних речовин, важких металів, білків, відходів і токсинів, тому воно дуже важливе для детоксикації.

Цей відмінний продукт можна використовувати в капсулах, порошках і припарках. Якщо його використовують в порошку, рекомендується випити ложку, розведену в склянці води; якщо в капсулах, тоді чотири приймаються вранці і чотири в середині дня.

Для чого ми можемо використовувати активоване вугілля?

Ідеально підходить для надання першої допомоги

Цей засіб широко використовується для надання першої допомоги у випадках отруєння отруйними речовинами або передозування будь-яким препаратом. Він може поглинати приблизно шістдесят грамів шкідливих речовин.

Засіб для детоксикації

Активоване вугілля – допомагає в методах детоксикації, особливо товстої кишки, і є основним компонентом в декількох продуктах, які використовуються для виконання різних процесів детоксикації.

Для проблем зі шлунком

Активоване вугілля дуже корисне для лікування діареї, газів і набряків шлунка, звільнення шлунка від надлишку газів; воно також допомагає нормалізувати діяльність кишечника.

Володіє омоложуючими властивостями

Цей продукт також використовується, щоб зупинити ефекти перебігу часу в організмі, так як він допомагає печінці, ниркам і наднирковим залозам в їх процесах, що, очевидно, сповільнює старіння клітин.

Допомагає знизити рівень холестерину

Активоване вугілля допомагає знизити рівень холестерину, ліпідів і тригліцеридів в крові.

Допомагає боротися з вірусами і бактеріями

Цей продукт володіє відмінною властивістю запобігати вірусам і бактеріям, які потрапили в організм, залишатися в ньому, і «гуляти» по всьому тілу, викликаючи дискомфорт і різні проблеми.

Зуби

Активоване вугілля допомагає вибілювати зуби, достатньо просто почистити їх цим продуктом. Для того, щоб зробити це, вам знадобиться: вуглецевий порошок і зубна паста без фтору. Насипте вугілля на вологу щітку, покладіть пасту і почистіть зуби, як зазвичай. Рот буде чорним, але це нормально, як тільки ви ополоснете його, все повернеться в норму.

При постійному використанні цієї техніки ви навіть можете відбілити зуби за короткий час.

Поділись


Новини партнерів