Швидкий і легкий спосіб спалювання зайвого жиру

Як тільки Хітоши Ватанабе представив ранковий банановий режим в своїй книзі «Ранкова бананова дієта», він став всесвітнім хітом

Це надзвичайно просто і не вимагає яких-небудь конкретних змін в ваших звичках харчування, потрібно просто їсти банани вранці і пити воду при кімнатній температурі.

Невже це так легко? 
Мабуть, це можливо. Ватанабе спробував схуднути декількома способами, і жоден з них не надав позитивного ефекту, тому разом з дружиною Суміко, фармацевтом, йому вдалося знайти те, що дало бажані результати.

Пара створила метод, відомий як Ранкова бананова дієта, яка допомогла багатьом людям остаточно вирішити проблему із зайвими кілограмами.

Їх рішення було простим і легким: ви повинні з’їсти свіжий банан і випити склянку води, як тільки ви прокидаєтеся вранці, і нічого не їсти до обіду.

Банани повні стійким крохмалем, який активно стимулює процес втрати ваги. Він не розчиняється в тонкому кишечнику і потрапляє прямо в товсту кишку, де починається процес ферментації.

Він перетворюється в коротколанцюгові жирні кислоти і, таким чином, живить клітини і покращує здорову функцію шлунково-кишкового тракту.

Ви повинні їсти стільки бананів, скільки вам потрібно, щоб відчувати ситість, але японці уникають перевантаження шлунка і дотримуються правила 80/20. Це означає, що 8 частин повного шлунка йдуть для індивідуума, а 2 частини йдуть на лікаря, тому вони їдять тільки 80% страви яка подається.

Їжте тільки сирі банани, а після першого вживання почекайте 20 хвилин. Якщо ви знову відчуєте голод, з’їжте ще один.

Споживання теплої води стимулює обмін речовин. 
Ватанабе пропонує уникати вживання молока і алкоголю під час дієти і рекомендує, щоб останній прийом їжі був не пізніше 20:00. Оскільки позбавлення сну призводить до втрати ваги, переконайтеся, що ви лягаєте спати до півночі.

Ви можете з’їсти все, що захочете, на обід і вечерю, а в перервах між великими прийомами, їжте фрукти.

Наслідки цього режиму обумовлені позитивним ефектом бананів, а саме:
Банани багаті калієм і клітковиною.
Вони сповнені поживними речовинами, які поліпшують загальний стан здоров’я у багатьох відношеннях, тому вважаються суперпродуктом.
Вони підвищують метаболізм.
Це дешевий спосіб схуднути.
Банани зменшують тягу до їжі.
Банани допомагають вам зменшити целюліт

Крім того, цей режим допоможе вам поліпшити здоров’я, активізувати організм, обмежити споживання алкоголю, регулювати рівень цукру в крові і підвищити ваш метаболізм. Люди, які пробували цей спосіб, повідомляють про приголомшливі ефекти, так чому б вам не спробувати?

Поділись


Новини партнерів