Який вітамін здатен суттєво продовжити ваше життя

Спеціалісти з Норвегії розповіли, який вітамін подарує людям довголіття, красу та молодість.

Споживання вітаміну D може значно знизити ризик передчасної смерті для людей з хворобами серця і судин. Для цієї категорії пацієнтів вітамін D є незамінним.

Судячи з результатів спостережень учених, проблема, пов’язана з вживанням цього вітаміну полягає в тому, щоб правильно розрахувати необхідне конкретному пацієнту дозування. Як дефіцит вітаміну D, так і його надмірна кількість, здатні провокувати різні порушення в роботі організму. Саме тому призначати вітамін D повинен тільки лікар.

Співробітники Коледжу Остеопатичної медицини в США дійшли до висновку про те, що прийом вітаміну D не повинен бути відокремленим. Його засвоєння виявиться сприятливим, якщо організм людини отримує достатню кількість магнію.

Недоотримання магнію – це проблема більшості сучасних людей, оскільки розвивається вона на тлі зловживання переробленою їжею. Джерелами магнію є такі продукти як мигдаль, банани, боби, коричневий рис, риб’ячий жир, насіння гарбуза, кунжуту і соняшнику, молоко та інші.

Дефіцит вітаміну D в організмі може призвести до дисфункції центральної нервової системи, розвитку депресій і неврозів, а також проблем з фертильністю, підвищеним ризиком зайвої ваги і діабету, схильністю до інфекцій.

Джерело

Поділись


Новини партнерів