Японський лікар назвав 14 корисних порад для довголіття

Шігеакі Хінохара – лікар з Японії, дає найкращі поради про те, як жити до 100 років і отримувати задоволення від життя. Він є одним з найстаріших японських педагогів. Він є автором 150 книг, і є засновником «Нового похилого руху». Нижче наведені кращі поради про те, як жити довгим, здоровим і щасливим життям.

1. Завжди піднімайтеся по сходах.
Доктор Хінохара робить два кроки за один раз, піднімаючись сходами.

2. Не вірте всьому, що рекомендовано фахівцем або вашим лікарем. 
Прислухайтесь до себе, читайте більше, ніхто не змушує вас вірити вашому лікарю.

3. Поділіться тим, що знаєте з іншими.
Він дає 150 лекцій в ділових колах, в школах і т. Д. Він часто читає лекції про війну і мир. Більшість його лекцій і уроків проводяться стоячи, а деякі з них можуть займати 90 хвилин.

4. Ніхто не говорить, що вам потрібно йти на пенсію.
Не йдіть на пенсію, якщо ви любите роботу, яку ви робите.

5. Плануйте заздалегідь.
Якщо ви не хочете, щоб ваше життя було нудним, у вас повинен бути напружений графік, заповнений лекціями, зустрічами, роботою і т. Д. Тепер доктор Хінохара хоче бути присутнім на Олімпійських іграх 2020 року в Токіо.

6. Геть надмірна вага!
Він споживає столову ложку оливкової олії, каву та апельсиновий сік на сніданок. На обід – молоко, печиво і рис; риба і багато овочів на вечерю. Він споживає 100 г м’яса тільки два рази в тиждень.

7. Ваш рівень енергії виходить не від того, щоб добре харчуватися, а від хорошого відпочинку. Це відбувається тільки від добрих почуттів. 
Ви будете щасливіші і енергійніше, якщо ви позбудетеся від правил в своїй голові, дійте як діти, думайте, як діти, – отримуйте задоволення, поки не відчуєте голод або сонливість.

8. Прекрасно жити довго.
Він як і раніше добровільно обслуговує людей, працює 18 годин на день, кожен день в тиждень і також насолоджується кожним моментом у своєму житті.

9. Знайдіть свою рольову модель.
Більшість лікарів задаються питанням, що зробив би його батько, коли виникали якісь проблеми.

10. Життя сповнене інцидентів, тому не турбуйтеся надто багато
Доктор Хінохара був захоплений Радянською Армією, коли йому було 59, він був прикутий наручниками до стільця протягом 4 років під 40 градусів тепла. Він дуже вражений тим, як його тіло сповільнило свої процеси, щоб пристосуватися до злиднів.

11. Тільки наука не може допомогти і вилікувати людей.

Він вважає, що хворобу можна вилікувати за допомогою візуальних і гуманітарних наук, і він вважає, що кожна людина унікальна і потребує особливого лікування.

12. Не сходите з розуму з приводу грошей.
Він прекрасно розуміє, що коли він покине цей світ, він не зможе нічого з собою взяти.

13. Біль – загадкова річ.
Щоб забути біль або не відчувати його, ви повинні зробити щось цікаве і захоплююче. Він стведжує, що тварини і музика можуть допомогти вам позбутися болю і забути про нього.

14. Знайдіть натхнення.
Щоб мотивувати себе, ви повинні мати натхнення. Він каже, що знайшов натхнення у вірші «Абт Фоглер», написаному Робертом Браунінгом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів