Простий засіб, який збалансує гормони щитовидної залози і нормалізує її роботу!

Однією з основних функцій щитовидної залози є секреція гормонів: тироксин і трийодтиронін. Відповідний баланс між ними відбивається в нашому метаболізмі, що регулює його прискорення або уповільнення.

Зміна в щитовидній залозі провокує розвиток гіпертиреозу або гіпотиреозу, двох захворювань, які вимагають диференційованого лікування і змінюють наші звички і спосіб життя.

Сьогодні ми хочемо запропонувати вам простий чудовий природній засіб для досягнення балансу в гормонах щитовидної залози.

Горіхи – це природний ресурс, повний переваг, які ми повинні включити в наш раціон. Зазвичай горіхи вживають для контролю рівня холестерину, а також вони є відмінним способом регулювання роботи щитовидної залози.

Горіхи багаті селеном, важливим мікроелементом, який допомагає збалансувати роботу щитовидної залози і її метаболізм гормонів в нашому організмі.

Мед – це скарб, багатий перевагами для нашого організму. Мед очищає наш організм, зцілює рани, усуває токсини і, крім того, забезпечує нас 100% натуральними і органічними поживними речовинами.

Мед також стимулює вироблення жирної кислоти омега-6, яка регулює гормональні процеси в нашому організмі. Він ідеально підходить для щоденного вживання в якості замінника цукру.

Засіб для регулювання функціонування щитовидної залози.

Складові:

  • 40 зелених волоських горіхів
  • 1 кг органічного меду
  • Велика скляна банка з герметичною кришкою

підготовка:

Горіхи повинні бути саме зелені, так як саме в такому вигляді вони містять найбільше селену. Але якщо ви не змогли знайти зелені горіхи, то використовуйте звичайні, це також буде корисно для щитовидки.

Тепер поріжте горіхи навпіл (зелені або звичайні), складіть в банку і залийте медом, закрийте кришкою і залиште на тиждень.

застосування:

Приймаймайте цей сироп по 2 ч.л. щоранку (15 г меду з трьома цілими волоськими горіхами). Увечері продовжуйте лікування. Ви можете викласти на шматочок житнього хліба ще одну ложку меду і додати пару горішків .

Якщо ви використовували зелені горіхи, то ви можете їх не їсти.

Перед використанням засобів народної медицини обов’язкова консультація лікаря!

Поділись


Новини партнерів